svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ponuda dana: PODIZANJE GRUDI Vratite grudima željeni oblik, čvrstoću i položaj kod Matije Miletića, Najdoktora za 2016. i 2017. godinu, moguće plaćanje na rate

Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Prije:29000kn
Sada samo:20999kn
Sada samo:20999kn Pogledaj detalje ponude
Podizanje grudi

Breast-lifting je estetska operacija koja se može raditi i kod malih i kod velikih dojki. Zajedničko kod obje vrste je zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Vremenom pod utjecajem sile zemljine teže, a uslijed težine samog tkiva dojke, kao i nakon naglih promjena težine, trudnoće i dojenja dolazi do promjene veličine, oblika i položaja dojke u odnosu na grudni koš, odnosno dolazi do ptoze, spuštanja dojke.

Postoji više različitih kirurških procedura kojima je moguće raditi suspenziju, podizanje, tkiva dojke. Za koju se proceduru pacijenti odlučuju, u dogovoru s kirurgom, prvenstveno ovisi o kvaliteti i količini tkiva same dojke kao i njenog kožnog pokrivača. Kod ovog operativnog zahvata radi se samo odstranjenje kože bez reduciranja masnog i žljezdanog tkiva. Konvencionalna metoda podrazumijeva rez oko mamile, vertikalno prema brazdi, ispod dojke i u samoj brazdi dojke. Postoji još modifikacija rezova ovisno o stanju dojke, ali svima je cilj skratiti rezove i što bolje ujednačiti dojke.

Zahvat obavlja dr. Matija Miletić, ugledni hrvatski estetski kirurg koji osim u Ordinaciji MM Medestetica radi na odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Općoj bolnici Karlovac. Također, stručni je suradnik u dvije zdravstvene ustanove u Hrvatskoj.

U 2016. i 2017. godini proglašen je Najdoktorom, a pacijenti ga opisuju kao izuzetno ljubaznog, pedantnog i susretljivog te profesionalnog i posvećenom svom poslu.

opisslike

Zahvat i oporavak

Ovakve intervencije se rade u uvjetima opće anestezije, zahtijevaju kompletnu preoperativnu pripremu i postoperativni boravak u trajanju od jednog do dva dana. Pacijentice se obično, u ovisnosti od operativne procedure, lakšim svakodnevnim aktivnostima vraćaju nakon sedam dana.

Rezultati

Podizanje grudi postiže odlične rezultate kod pacijentica sa ptotičnim grudima. Ožiljci blijede nakon nekoliko mjeseci. Jako je važno znati da rezultati ne traju doživotno. Proces starenja, kao i sile gravitacije, trudnoća, promjene u tjelesnoj težini utječu na izgled grudi i mogu zahtijevati ponovnu intervenciju.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 4550kn  KOREKCIJA USIJU Estetski zahvat uz ukljucenu lokalnu anesteziju i kontrolu nakon operacije u Poliklinici Arcadia za 4 550 kn
Detalji ponude...
[KOREKCIJA UŠIJU] Estetski zahvat uz uključenu lokalnu anesteziju i kontrolu nakon operacije u Poliklinici Arcadia za 4.550 kn!

Zahvat izvodi vrhunski doktor Bojan Ignatovski s više od 25 godina iskustva u plastičnoj kirurgiji


Ocjena:
Sada samo 7999kn  OPERACIJA NOSA Estetska korekcija uz anesteziju i ukljucen smjestaj  zahvat izvodi dr Bojan Ignatovski s preko 25 godina iskustva za 7 999 kn
Detalji ponude...
[OPERACIJA NOSA] Estetska korekcija uz anesteziju i uključen smještaj - zahvat izvodi dr. Bojan Ignatovski s preko 25 godina iskustva za 7.999 kn!

Vrhunski tim stručnjaka Poliklinike Arcadia garancija je zadovoljstva nakon zahvata, mogućnost plaćanja na rate


Ocjena:
Sada samo 3750kn  KOREKCIJA VJEDjA Rijesite problem opustenih kapaka uklonite znakove starenja i rijesite se viska koze  gornji ili donji kapci oba oka od 3 750 kn
Detalji ponude...
[KOREKCIJA VJEĐA] Riješite problem opuštenih kapaka, uklonite znakove starenja i riješite se viška kože - gornji ili donji kapci oba oka od 3.750 kn!

Poklonite povjerenje vodećim svjetskim kirurzima u Poliklinici Optical Express! Trajnost tretmana je minimalno 10 godina!


Ocjena:
Sada samo 3990kn  KOREKCIJA VJEDjA Uklonite znakove starenja u vodecem oftalmoloskom centru u regiji  rijesite se opustenih kapaka i masnih jastucica za 3 990 kn
Detalji ponude...
[KOREKCIJA VJEĐA] Uklonite znakove starenja u vodećem oftalmološkom centru u regiji - riješite se opuštenih kapaka i masnih jastučića za 3.990 kn!

Tretirajte gornje ili donje vjeđe uz vrhunske stručnjake u Očnoj poliklinici dr. Vukas; moguće plaćanje na rate


Ocjena:
Sada samo 18990kn Povecanje grudi uz ukljucenu opcu anesteziju nocenje i kontrolu nakon zahvata u Poliklinici Arcadia za 18 990 kn
Detalji ponude...
Povećanje grudi uz uključenu opću anesteziju, noćenje i kontrolu nakon zahvata u Poliklinici Arcadia za 18.990 kn!

Do boljeg izgleda i više samopouzdanja uz tim vrhunskih stručnjaka, mogućnost plaćanja na rate

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x