SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 50% - PILATES, FAT BURNING Kombinirajte treninge po želji kroz mjesec dana vježbanja, 3 puta tjedno u Corefit & Studiu Hara za 125 kn!

Prije:250kn
Sada samo:125kn
Sada samo:125kn Ponuda je istekla
Pilates 

Trening se sastoji od kombinacije kardio treninga i vježbi jakosti za cijelo tijelo koristeći različite rekvizite i metode rada.

Pilates je metoda dobro osmišljenih i kontroliranih vježbi koje:

✔️ aktiviraju mišiće
✔️ podižu kvalitetu disanja i rada srca
✔️ vraćaju tijelu pravilno držanje i posturu

To je metoda koja uključuje rad na mišićnom tonusu, aktivira pokrete kralježnice, gipkost i omogućuje opuštanje.

Fat Burning

Fat burning je aerobni trening namijenjen i početnicima i naprednim vježbačima koji se sastoji od kombinacija dinamičnih vježbi i koreografija koje je lako pratiti.

Program poboljšava opću tjelesnu kondiciju, idealan je za redukciju potkožnog masnog tkiva i učvršćivanje tijela.

Trening je osmišljen tako da se u njega mogu uključiti svi, bez obzira na dob, spol i razinu fizičke spremnosti -  a to znači da nemate izgovor! ;)  

pilates


Corefit & Studio Hara

U Corefit & Studio Hara vam nude mogućnost unaprjeđenja zdravlja, oblikovanja tijela, izgradnju mišićnog i redukciju masnog tkiva uz konstantan nadzor stručnjaka na području fitnessa.

Cilj im je pomoći vam pri ostvarenju vaših želja, poboljšati vaše zdravlje te vam pomoći u estetskom oblikovanju tijela. Spremni su dovesti vaše tijelo u top formu i uvjeriti vas u kvalitetu svojih usluga i stručnost osoblja!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 340kn Magic Well kruzni trening za zene  2 mjeseca neogranicenog vjezbanja uz individualan pristup i redovito pracenje vaseg napretka za 340 kn
Detalji ponude...
Magic Well kružni trening za žene - 2 mjeseca neograničenog vježbanja uz individualan pristup i redovito praćenje vašeg napretka za 340 kn!

+ neograničeno korištenje ostalih grupnih treninga, 4 treninga na vibracijskoj platformi i GRATIS upisnina


Ocjena:
Sada samo 159kn  GRUPNI TRENINZI Mjesec dana neogranicenog vjezbanja  kombinirajte cak 12 razlicitih programa ili odaberite vama najdrazi za 159 kn
Detalji ponude...
[GRUPNI TRENINZI] Mjesec dana neograničenog vježbanja - kombinirajte čak 12 različitih programa ili odaberite vama najdraži za 159 kn!

Pilates, Tae-bo, BodyFit, Step&Shape, Triple Threat, Cardio fit, Power mix, Zumba i još mnogo drugih


Ocjena:
Sada samo 99kn  TERETANA 1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja od 99 kn
Detalji ponude...
[TERETANA] 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja od 99 kn!

Želiš učvrstiti tijelo, izgubiti višak kilograma i oblikovati tijelo? Dovedi se u top formu u Fitness centru Trim Gym

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x