SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

OFFICE ACADEMY Individualni tečaj, 3 mjeseca - savladajte Excel, Word i Power Point uz konzultacije i rad na praktičnim primjerima za 3.000 kn!

Prije:4000kn
Sada samo:3000kn
Prije:4000kn
Sada samo:3000kn
Prije:4000kn
Sada samo:3000kn
Sada samo:3000kn Ponuda je istekla

Office Academy

Office Academy je specijalizirani individualni tečaj iz 3 programa Office paketa (Word, Excel, PowerPoint). 

Na akademiji koju polazite individualno s mentorom na konzultacijama prolazite sve programe na konkretnim primjerima iz prakse različitih kategorija poslovanja kao što su: prodaja, logistika, financije, pravna služba, analitika i marketinga.
Akademija se sastoji od individualnog rada s mentorom, tjednih domaćih zadataka, pisanja dnevnika rada za svaki odrađeni zadatak te na kraju izrada svojeg sustava u Excelu, kreiranja dokumenata u wordu, te kreiranje svoje PowerPoint prezentacije koju na kraju akademije branite pred mentorom.

Cilj akademije je osposobiti polaznika da s lakoćom provede najzahtjevnije zadatke iz bilo kojeg programa i tako poveća svoju produktivnost i učinkovitost na radnom mjestu ili da budete konkurentniji na bilo kojem razgovoru za posao. Kako ćete za svaki program raditi dnevnik rada tako ćete i za svaku kategoriju poslovanja imati određene tablice kroz koje ćete naučiti logički zaključivati.

Akademija se sastoji od: 

 • individualnih konzultacija i učenja s mentorom (dolazak u ured osobno, skype)

 • učenje od doma po zadacima s detaljnim uputama 

 • praktičnih zadataka na gotovim tablicama kao da radite u nekom poduzeću 

 • pregled, osvrt i komentar tjednih zadataka (analiza i izvještaj tjednih zadataka)

 • pisanja i dokumentiranja tjednih zadataka u dnevnik rada Rješavanje domaćih zadaća (logičkih zadataka te razvijanje logike kod polaznika) 

 • kreiranja vlastitih dokumenata s napisanom cjelokupnom specifikacijom 

 • kreiranja završnog rada na neku određenu temu 

 • obrane završnog rada pred mentorom s cjelokupnom analizom kroz sva tri programa.
 Tečaj je namjenjen: 
 • Poduzetnicima koji imaju vlastite tvrtke te si žele automatizirati i pojednostaviti procese te tako povećati produktivnost te kreirati kvalitetne izvještaje te raditi inspirativne PowerPoint prezentacije. 
 •  Djelatnicima poduzeća koji žele povećati svoju produktivnost i kvalitetu te si olakšati mnoge stvari s kojima se svakodnevno susreću. 
 •  Nezaposlenim osobama koje žele impresionirati poslodavca na razgovoru za posao s znanjem cijelog Office paketa i tako biti prvi izbor na testiranju 
 •  Studentima koji žele biti spremni za tržište rada i tako se istaknuti pred svojim vršnjacima.

Za dodatne informacije o sadržaju tečaja kliknite na web stranicu Numericusa.

Slične ponude

Sada samo 299kn Tecaj sminkanja u trajanju 4h naucite osnove profesionalnog nanosenja make upa i zablistajte u svakoj prilici za 299 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn E knjiga Excel u poslovanju za sve razine uz tablice s primjerima za vjezbanje Ucite svojim tempom uz mogucnost dobivanja certifikata za 99 kn
E-knjiga 'Excel u poslovanju' za sve razine uz tablice s primjerima za vježbanje!Učite svojim tempom uz mogućnost dobivanja certifikata za 99 kn!

216 stranica, 248 ilustracija, 160 teorijskih zadataka, 60 objašnjenih funkcija, 40 najčešće korištenih kratica


Sada samo 39kn EVENT PLANNER isplaniraj najzabavniju djevojacku rodjendan godisnjicu ili cak vjencanje Uz online tecaj otkrij tajne majstora za samo 39 kn
EVENT PLANNER - isplaniraj najzabavniju djevojačku, rođendan, godišnjicu ili čak vjenčanje! Uz online tečaj otkrij tajne majstora za samo 39 kn!

Kroz 7 modula postani maher za detalje i iskoristi kreativnost u poslovne svrhe! Uključena čak 2 certifikata


Ocjena:
Sada samo 249kn Individualni tecaj sminkanja uz vodstvo kozmeticara s iskustvom naucite sve o konturiranju tehnikama i nanosenju umjetnih trepavica za 249 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn Tecaj govornistva i komunikacijske psihologije pobijedite tremu od javnog nastupa i povecajte samopouzdanje za 299 kn
Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije - pobijedite tremu od javnog nastupa i povećajte samopouzdanje za 299 kn!

Edukacija u trajanju 8 školskih sati uz uključenu skriptu i diplomu o pohađanju - početak 9.11.


Ocjena:
Sada samo 1500kn EXCEL ACADEMY Uz iskusnog predavaca Luku Kobescaka prodjite sve funkcije najkorisnijeg alata danasnjice dobivate knjigu Excel u poslovanju
Ocjena:
Sada samo 225kn VODITELJ BRODICE Tecaj B kategorije u trajanju 8 sati steknite uvjerenje koje vrijedi dozivotno i zagospodarite morem za 225 kn
[VODITELJ BRODICE] Tečaj B kategorije u trajanju 8 sati - steknite uvjerenje koje vrijedi doživotno i zagospodarite morem za 225 kn!

Iskusni predavač s 20 godina iskustva i male grupe, termini 16. ili 23.11., potrebna nadoplata ispita
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x