SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

OFFICE ACADEMY Individualni tečaj, 3 mjeseca - savladajte Excel, Word i Power Point uz konzultacije i rad na praktičnim primjerima za 3.000 kn!

Prije:4000.00kn
Sada samo:3000.00kn
Prije:4000.00kn
Sada samo:3000.00kn
Prije:4000.00kn
Sada samo:3000.00kn
Sada samo:3000.00kn Ponuda je istekla

Office Academy

Office Academy je specijalizirani individualni tečaj iz 3 programa Office paketa (Word, Excel, PowerPoint). 

Na akademiji koju polazite individualno s mentorom na konzultacijama prolazite sve programe na konkretnim primjerima iz prakse različitih kategorija poslovanja kao što su: prodaja, logistika, financije, pravna služba, analitika i marketinga.
Akademija se sastoji od individualnog rada s mentorom, tjednih domaćih zadataka, pisanja dnevnika rada za svaki odrađeni zadatak te na kraju izrada svojeg sustava u Excelu, kreiranja dokumenata u wordu, te kreiranje svoje PowerPoint prezentacije koju na kraju akademije branite pred mentorom.

Cilj akademije je osposobiti polaznika da s lakoćom provede najzahtjevnije zadatke iz bilo kojeg programa i tako poveća svoju produktivnost i učinkovitost na radnom mjestu ili da budete konkurentniji na bilo kojem razgovoru za posao. Kako ćete za svaki program raditi dnevnik rada tako ćete i za svaku kategoriju poslovanja imati određene tablice kroz koje ćete naučiti logički zaključivati.

Akademija se sastoji od: 

 • individualnih konzultacija i učenja s mentorom (dolazak u ured osobno, skype)

 • učenje od doma po zadacima s detaljnim uputama 

 • praktičnih zadataka na gotovim tablicama kao da radite u nekom poduzeću 

 • pregled, osvrt i komentar tjednih zadataka (analiza i izvještaj tjednih zadataka)

 • pisanja i dokumentiranja tjednih zadataka u dnevnik rada Rješavanje domaćih zadaća (logičkih zadataka te razvijanje logike kod polaznika) 

 • kreiranja vlastitih dokumenata s napisanom cjelokupnom specifikacijom 

 • kreiranja završnog rada na neku određenu temu 

 • obrane završnog rada pred mentorom s cjelokupnom analizom kroz sva tri programa.
 Tečaj je namjenjen: 
 • Poduzetnicima koji imaju vlastite tvrtke te si žele automatizirati i pojednostaviti procese te tako povećati produktivnost te kreirati kvalitetne izvještaje te raditi inspirativne PowerPoint prezentacije. 
 •  Djelatnicima poduzeća koji žele povećati svoju produktivnost i kvalitetu te si olakšati mnoge stvari s kojima se svakodnevno susreću. 
 •  Nezaposlenim osobama koje žele impresionirati poslodavca na razgovoru za posao s znanjem cijelog Office paketa i tako biti prvi izbor na testiranju 
 •  Studentima koji žele biti spremni za tržište rada i tako se istaknuti pred svojim vršnjacima.

Za dodatne informacije o sadržaju tečaja kliknite na web stranicu Numericusa.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 799.00kn Individualni tecaj maderoterapije u samo jednom danu naucite novu vjestinu za privatne ili poslovne svrhe za 799 kn
Ocjena:
Sada samo 449.00kn Individualni tecaj trajnog laka u samo jednom danu naucite vjestine popularne metode lakiranja noktiju za 449 kn
Sada samo 239.00kn Sviranje gitare ili ukulela individualni ili grupni tecaj za pocetnike u trajanju 8 skolskih sati kroz mjesec dana vec od 239 kn
Sviranje gitare ili ukulela - individualni ili grupni tečaj za početnike u trajanju 8 školskih sati kroz mjesec dana već od 239 kn!

Savladajte tehnike pravilnog sviranja, upoznajte skale i ritam - rad u malim grupama, instrumenti osigurani


Ocjena:
Sada samo 299.00kn Spanjolski ili talijanski jezik pocetni A1 1 start tecaj u trajanju 20 sati za 299kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x