SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NOVO Zdravi ljetni odmor u Hotelu Terme Jezerčica 3* uz 2 noćenja s Polupansionom za dvoje! Čari termalne vode + SPA centra + relax masaže + šetnja gradom labirinata, od samo 1195 kn!

Prije:1195kn
Sada samo:1195kn
Sada samo:1195kn Pogledaj detalje ponude
Nadomak Zagrebu, Terme Jezerčica predstavljaju pravu oazu mira i aktivnog odmora! Djeca do 7 godina sa dvoje odraslih su GRATIS!!! Na raspolaganju su Vam ponude za TJEDNU (boravak nedjelja-petak) ili VIKEND (boravak petak-nedjelja) opciju! Ponude se mogu iskoristiti isključivo do 30.08.20.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x