SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NOVO Isprobajte dva najudarnija tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela! KAVITACIJA + PRESOTERAPIJA te uklonite višak masnih naslaga bezbolno u La Camilla Centru u Zagrebu, samo 149 kn!

Prije:500.00kn
Sada samo:149.00kn
Sada samo:149.00kn Ponuda je istekla
Svi tretmani se moraju iskoristiti do 17.04.2021.

Slične ponudeNa žalost trenutno za odabrani grad i kategoriju nemamo ponude.

Slične ponude


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/clients/client3/web3/web/application/views/helpers/ponude.php on line 88

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x