svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ponuda dana: NOVA GODINA Skupi ekipu i uplešite u 2019. uz obilje smijeha i dobre zabave! Neograničena konzumacija hrane i pića u Pizzeriji Dalmatino za 264 kn!

Prije:330kn
Sada samo:264kn
Prije:330kn
Sada samo:264kn
Prije:330kn
Sada samo:264kn
Prije:330kn
Sada samo:264kn
Sada samo:264kn Pogledaj detalje ponude
Doček Nove godine

Nova godina je gotovo pred vratima, taj 31.12. već opasno vreba iza ugla. Jeste li isplanirali svoj doček?

Ako ste kao većina, onda svoj doček planirate u zadnji tren. Tamo negdje na staru godinu popodne s prijateljima panično gledate što ćete i kamo ćete.

nova godina

No ove godine možete se poštedjeti stresova u novogodišnjoj noći. Pizzerija Dalmatino ima za vas savršenu ponudu! Cijelu noć puštat će se najveći hitovi tako da vas očekuje nezaboravna atmosfera i čaga do sitnih jutarnjih sati. ;)

Za okrjepu tu je neograničena konzumacija hrane, konobari će cijelu noć iznositi nove plate tako da možete biti sigurni da nećete ostati gladni. Za postizanje i održavanje dobre atmosfere tu je i neograničena konzumacija svih vrsta pića; pivo, vino, sokovi, razne žestice.

Zgrabite svog partnera ili partnericu i u 2019. uplešite zajedno!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 239kn  NOVA GODINA U BECU Udjite u 2019 sa stilom na najraskosnijem europskom doceku uz brdo odlicnih dogadjanja ukusne hrane i dobrog vina za 239 kn
Detalji ponude...
[NOVA GODINA U BEČU] Uđite u 2019. sa stilom na najraskošnijem europskom dočeku uz brdo odličnih događanja, ukusne hrane i dobrog vina za 239 kn!

Centar grada, Gradska vijećnica i park Prater su mjesta koja ne smijete zaobići - izlet s prijevozom, garantirani polazak 31.12.


Ocjena:
Sada samo 239kn  NOVA GODINA U SARAJEVU Jednom se zivi Stoga udahnite duh grada proveselite se s rajom i provedite se kao nikad u zivotu za 239 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 329kn Bozic ili Nova godina u Selcu  1 ili 2 nocenja s doruckom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza   vec od 329 kn
Detalji ponude...
Božić ili Nova godina u Selcu - 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje u luksuznim sobama Pansiona Preza**** već od 329 kn!

Provedite blagdane daleko od gužvi i oštre zime te uživajte u blagoj mediteranskoj klimi


Nova godina u Hotelu Garden Hill**** - 2 noćenja s doručkom za dvoje uz korištenje saune, whirlpoola i relax zone za 1.470 kn!

Zaokružite kraj godine s par dana luksuznog wellness uživanja! Moguća nadoplata za svečanu novogodišnju večeru


[NOVA GODINA] All inclusive doček u Hotelu Phoenix - bogata večera uz živu glazbu, neograničenu konzumaciju pića i pjenušac u ponoć za 450 kn!

+ svečana dobrodošlica uz izbor aperitiva, kanapei, čokoladna fontana, kolači, buffet salate i domaći zalogaji

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x