SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 50% - NJEGA PASA DO 15 KG Kupanje, trimanje, feniranje i rezanje noktiju u salonu Charli - uredite svog mezimca od glave do šape za 125 kn!

Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Sada samo:125kn Ponuda je istekla
Njega pasa

Priuštite svom ljubimcu najbolju njegu, a vi uštedite vrijeme i napor. Ponuda uključuje: kupanje, trimanje, feniranje i rezanje noktiju nakon kojeg će vaš ljubimac išetati mašući repom!

Osim toga, predstavljamo vam i posebnu uslugu Taxi Charli. Mogućnost dolaska po vašeg ljubimca kojeg po završetku tretmana djelatnici vraćaju uređenog na vašu adresu! Uz nadoplatu od 80 kn, prepustite svog ljubimca stručnim rukama djelatnika salon Charli, a dodatno vrijeme posvetite sebi. Taman da se stignete srediti prije šetnje. ;)

Trimanje je mehaničko odstranjivanje mrtve dlake, što je vrlo bitno i u zimskim a pogotovo u ljetnim mjesecima jer na taj način omogućavamo slobodno strujanje zraka koje je bitno za grijanje/hlađenje psa, te ono nije važno samo iz estetskog već i iz zdravstvenog razloga. Trimanjem omogućavano dlaci da se regenerira, te na površini kože ostaje nova i zdrava dlaka koja nesmetano raste.Koliko često treba kupati psa ovisi i o tome koliko se isprljaju nakon šetnje ili igranja vani. Neki psi se poprilično unerede pa im je češće uređivanje svakako neophodno.

Općenito, psi s dugom ili kovrčavom dlakom trebaju se češće prati u odnosu na kratkodlake pse. Obično se dugodlaki psi kupaju jednom u 1-2 mjeseca kako bi bili čisti. S druge strane, kratkodlake pse je dovoljno kupati samo 1 - 2 puta godišnje.

Važno je napomenuti da se kupanjem psa gubi prirodna masnoća njihove kože koja ih štiti od hladnoće i vlage te zdravoj dlaci daje prirodan sjaj.

U salonu Charli koriste se samo najbolji preparati za vaše ljubimce. Dakle, profesionalna kozmetika za pse, šamponi i regeneratori te aparati za kvalitetno uređivanje.

Slične ponude
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x