SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NJEGA PASA DO 15 KG Kompletan tretman za kratkodlake i dugodlake pse uz kupanje, šišanje, čišćenje ušiju i skraćivanje noktiju za 99 kn!

Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Pogledaj detalje ponude
Jeste li već našli savršenog frizera za vašeg šnjofavca?

Ako niste, svakako navratite u novootvoreni Zara salon za šišanje i njegu pasa. Tamo vas čekaju veseli dog groomeri koji će vašeg ljubimca maziti, paziti i urediti tako da ga nećete prepoznati. ;)

Vaš četveronožni ljubimac izaći će iz salona čiste njuške i uheka, s novom frizurom i blistavim krznom, sretno mašući repom.

Kupanje pasa

Kupanje psa radi se nakon dobrog raščešljavanja. Psa se stavlja u kadu s mlakom vodom, krzno se kompletno namoči te se pazi da voda ne uđe u uši i nos. Prilikom šamponiranja upotrebljava se primjeren šampon ovisno o tipu dlake. 

Nakon šamponiranja, ostavi se da proizvod djeluje nekoliko minuta pa se potom ispire. Nakon toga se pas prebriše ručnikom, pazeći da se ne rade kružni pokreti kako se dlaka ne bi zapetljala.

Nakon kupanja slijedi sušenje tijekom kojeg je jako bitno koristiti četku. 

Čišćenje ušiju

Čišćenje ušiju važan je tretman za održavanje higijene vašeg ljubimca. Redovitim čišćenjem ušiju sprječava se nastanak infekcije ušnog kanala. Najprije se odstrane dlačice iz uha, a potom se unutarnji dio očisti vatom namočenom u posebnu tekućinu upravo za tu namjenu.

Rezanje noktiju

Posebno se preporučuje kućnim i manje aktivnim psima. Rezanju noktiju pristupa se s velikom pažnjom, rez se radi tri milimetra ispred živca. Svakako se preporučuje odlaziti u salon na rezanje noktiju, jer kod kuće može doći do ozljede tkiva i krvarenja.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 99kn  NJEGA PASA DO 15 KG Kompletan tretman za kratkodlake i dugodlake pse uz kupanje sisanje ciscenje usiju i skracivanje noktiju za 99 kn
[NJEGA PASA DO 15 KG] Kompletan tretman za kratkodlake i dugodlake pse uz kupanje, šišanje, čišćenje ušiju i skraćivanje noktiju za 99 kn!

Čista njuška, blistavo krzno i nova frizura garancija su zadovoljstva i ljubimca i vlasnika :) (Tagovi: Top 10)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust