SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NJEGA PASA DO 10 KG Kompletan tretman uz uključeno kupanje, šišanje, rezanje noktiju i čišćenje ušiju za samo 99 kn!

Prije:150.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:99.00kn
Sada samo:99.00kn Ponuda je istekla
Njega pasa

Šišanje pasa podrazumijeva jedno od osnovnih stvari vezano uz higijenu i održavanju dlake vaših kućnih ljubimaca. Šišanje pasa je važno jer se tim postupkom skraćuje i/ili uklanja mrtva dlaka iz krzna a rezultat šišanja pasa su uredni i estetski lijepi psi.

Dlaka na leđima pasa većini vlasnika pasa ne predstavlja problem pri četkanju pa je u pravilu lako održavaju i zbog toga će većina pasa dozvoliti četkanje po tom dijelu tijela. No, dlaka pasa po cijelom trbušnom dijelu zatim na dijelu gdje se nogice spajaju s tijelom pasa kao i dlaka oko i iznad šapica u većini slučajeva predstavlja problem kod četkanja pasa kod vlasnika kao i kod pasa.

Od velike je važnosti da su kućni ljubimci odmalena naviknuti na šišanje dlake pasa jer će kasnije postupak šišanje dlake prihvatiti kao normalnu stvar i vaši ljubimci se neće buniti prilikom šišanja dlake.

Kupanje pasa

Važno je naglasiti da se nikako ne smije vršiti kupanje pasa sa šamponima namijenjenim za ljudsku upotrebu je jer ph kože pasa drugačiji od ljudske te bi koristeći šampone za ljudsku upotrebu prilikom kupanja pasa uvelike narušili ph vrijednost kože vašeg pasa i time ugrozili status kože psa.

Drugi problem predstavlja prostor za kupanje pasa u kućnoj radinosti, pa da sebi uštedite muku pranja i brisanja kupaonice nakon što vaš kućni ljubimac otrese višak vode po cijeloj površini kupaonice dovedite svog psa na kupanje u Salonu za šišanje i uređivanje pasa Mali put i pritom ćete biti sigurni da će se usluga kupanje pasa vršiti u profesionalnoj kadi namijenjenoj za kupanje psa (Vivog) s profesionalnim šamponima ovisno o boji, vrsti i stanju dlake vašeg ljubimca.

Postupci šišanja i kupanja pasa su sljedeći: prvo se pas raščešlja da se uklone zapetljani dijelovi dlake, zatim slijedi kupanje (šampon i regenerator), obriše se ručnikom te se ispuhivanjem ukloni višak vode, fenira uz četkanje te kada je dlaka sasvim osušena i raščešljana slijedi šišanje pasa, rezanje noktiju i uklanjanje dlaka iz ušiju, higijena uha.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 249.00kn Servis plinskog bojlera za marke Vaillant Bosch Buderus i Viessmann redovitom kontrolom sprijecite kvarove za 249 kn
Sada samo 450.00kn Tematska proslava rodjendana za do 15 djece  do 2 sata zabave uz cokoladnu fontanu sokove grickalice pozivnice i poklon slavljeniku od 450 kn
Tematska proslava rođendana za do 15 djece - do 2 sata zabave uz čokoladnu fontanu, sokove, grickalice, pozivnice i poklon slavljeniku od 450 kn!

Znanstveni, kreativni ili svemirski rođendan, proslava s dinosaurima, facepainting, Frozen, Violetta ili pidžama party


Ocjena:
Sada samo 149.00kn Servis klima uredjaja uz ukljucen dolazak na vasu adresu u gradu Zagrebu Zagrebackoj te Sisacko moslavackoj zupaniji za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 25.00kn 8 fotografija za dokumente  odmah gotove u Foto studiju Bubamara za samo 25 kn
8 fotografija za dokumente - odmah gotove u Foto studiju Bubamara za samo 25 kn!

Izradite potrebne fotografije za biometrijsku putovnicu, osobnu, indeks, pokaz ili vozačku; Maksimir


Ocjena:
Sada samo 25.00kn 6 fotografija za dokumente  odmah gotove fotke za biometrijsku putovnicu  osobnu index pokaz ili vozacku za samo 25 kn
Ocjena:
Sada samo 75.00kn 50 fotografija dimenzija 10x15 cm  razvijte uspomene i prelistajte kroz svoje najdraze trenutke kao nekad za 75 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x