SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NJEGA PASA DO 10 KG Kompletan tretman uz uključeno kupanje, šišanje, rezanje noktiju i čišćenje ušiju za samo 99 kn!

Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Prije:150kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Njega pasa

Šišanje pasa podrazumijeva jedno od osnovnih stvari vezano uz higijenu i održavanju dlake vaših kućnih ljubimaca. Šišanje pasa je važno jer se tim postupkom skraćuje i/ili uklanja mrtva dlaka iz krzna a rezultat šišanja pasa su uredni i estetski lijepi psi.

Dlaka na leđima pasa većini vlasnika pasa ne predstavlja problem pri četkanju pa je u pravilu lako održavaju i zbog toga će većina pasa dozvoliti četkanje po tom dijelu tijela. No, dlaka pasa po cijelom trbušnom dijelu zatim na dijelu gdje se nogice spajaju s tijelom pasa kao i dlaka oko i iznad šapica u većini slučajeva predstavlja problem kod četkanja pasa kod vlasnika kao i kod pasa.

Od velike je važnosti da su kućni ljubimci odmalena naviknuti na šišanje dlake pasa jer će kasnije postupak šišanje dlake prihvatiti kao normalnu stvar i vaši ljubimci se neće buniti prilikom šišanja dlake.

Kupanje pasa

Važno je naglasiti da se nikako ne smije vršiti kupanje pasa sa šamponima namijenjenim za ljudsku upotrebu je jer ph kože pasa drugačiji od ljudske te bi koristeći šampone za ljudsku upotrebu prilikom kupanja pasa uvelike narušili ph vrijednost kože vašeg pasa i time ugrozili status kože psa.

Drugi problem predstavlja prostor za kupanje pasa u kućnoj radinosti, pa da sebi uštedite muku pranja i brisanja kupaonice nakon što vaš kućni ljubimac otrese višak vode po cijeloj površini kupaonice dovedite svog psa na kupanje u Salonu za šišanje i uređivanje pasa Mali put i pritom ćete biti sigurni da će se usluga kupanje pasa vršiti u profesionalnoj kadi namijenjenoj za kupanje psa (Vivog) s profesionalnim šamponima ovisno o boji, vrsti i stanju dlake vašeg ljubimca.

Postupci šišanja i kupanja pasa su sljedeći: prvo se pas raščešlja da se uklone zapetljani dijelovi dlake, zatim slijedi kupanje (šampon i regenerator), obriše se ručnikom te se ispuhivanjem ukloni višak vode, fenira uz četkanje te kada je dlaka sasvim osušena i raščešljana slijedi šišanje pasa, rezanje noktiju i uklanjanje dlaka iz ušiju, higijena uha.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x