SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MILANO Istražite svjetsku modnu prijestolnicu i posjetite 3D muzej Leonarda da Vincija te upoznajte njegove najveće umjetnine i strojeve za 630 kn!


Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn

Sada samo:630.00kn
Sada samo:630.00kn Ponuda je istekla
Milano i izložba Leonarda da Vincia

U centru Milana uđite u svijet Leonarda da Vincija i uživajte u najboljem putujućem muzeju u svijetu posvećenom ovom velikom umjetniku. 

Otkrijte neke od njegovih najpoznatijih strojeva i slika prikazanih u više od 200 interaktivnih 3D rekonstrukcija. Leonardo je svakako jedinstveni doživljaj za cijelu obitelj!Milano je najpoznatiji kao svjetska prijestolnica mode. Međutim osim visoke mode, ovdje možete uživati u dobroj zabavi, raznovrsnoj arhitekturi i odličnoj hrani. Ako vas ipak privlači shopping, svakako svratite u čuvenu ulicu Montenapoleone i posjetite Galeriju Viktora Emanuela koja se smatra najstarijim trgovačkim centrom na svijetu.

Ovaj grad na sjeveru Italije veoma je poznat po glazbenoj, naročito opernoj tradiciji. Upravo je ovdje živio i radio popularni Giuseppe Verdi. Ovdje ćete se oduševiti bogatom kulturnom scenom, osim slavnog Teatro alla Scala posjetite i neke od brojnih palača, muzeja, akademija i crkava.

Raznolikost i jedinstvena povezanost prošlih vremena s današnjim, modernim načinom života je ono što Milano čini jednim od najpopularnijih turističkih destinacija u Europi s više od dva milijuna posjetitelja godišnje. 

Provjerite zašto je to tako! :)

Slične ponude

Sada samo 1204.00kn Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostisce Pod Roglo 3 uz 2 nocenja s polupansionom i koristenjem whirlpoola za 1 204 kn
Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostišče Pod Roglo 3* uz 2 noćenja s polupansionom i korištenjem whirlpoola za 1.204 kn!

Opuštajući smještaj u Zreču podno planinskog vrha Rogla, dijete do 6 godina gratis ponuda, do 30.9.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x