SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LOGOPED 4 sata individualne terapije u logopedskom kabinetu - 1 sat dijagnostike i 3 sata vježbi uz pomoć logopeda s 20 godina iskustva za 249 kn!

Prije:600kn
Sada samo:249kn
Prije:600kn
Sada samo:249kn
Prije:600kn
Sada samo:249kn
Sada samo:249kn Ponuda je istekla
Logopedske terapije

Govor je primarno sredstvo izražavanja i komunikacije te je značajan za cjelokupan djetetov razvoj. Zbog urođenih i stečenih teškoća ili nedovoljno poticajnih razvojnih uvjeta može doći do usporenih ili čak nedovoljno razvijenih vještina djeteta u odnosu na njegovu dob. To se manifestira kroz kašnjenje u motoričkom, perceptivnom i govornom razvoju.

Ukoliko se pravovremeno ne djeluje dolazi do poteškoća u komunikaciji, razumijevanju i proizvodnji jezika i govora te poteškoćama u usvajanju čitanja i pisanja. Također, može doći i do težeg usvajanja školskog gradiva u budućem školovanju.

Ukoliko sumnjate ili vaše dijete stvarno ima poteškoća u govorno-jezičnoj komunikaciji, zatražite pomoć logopeda. Logoped je stručna osoba koja se bavi prevencijom, otkrivanjem, dijagnosticiranjem i terapijom osoba s verbalnim i/ili neverbalnim komunikacijskim poremećajima.

Terapiju provodi profesor logoped Goran Špalj s 20 godina iskustva u radu s djecom s artikulacijskim problemima i vlasnik kabineta LOGO-LABOS.

Spektar komunikacijskih poremećaja je širok:
➝ nedovoljno razvijen govor
➝ nepravilan izgovor glasova (dyslalia)
➝ mucanje
➝ brzopletost
➝ teškoće čitanja, pisanja i računanja (dyslexia, dysgraphia, dyscalculia)
➝ afazije
➝ poremećaj glasa
➝ poremećaj gutanja i sl.

Samo rano prepoznavanje odstupanja, rane pojačane stimulacije razvoja govora i rana intervencija sprječavaju nastanak poremećaja koji se negativno odražavaju na cjelokupni djetetov razvoj.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299kn PRESTANAK PUSENJA  tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
PRESTANAK PUŠENJA - tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!


Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti


Ocjena:
Sada samo 559kn Test intolerancije na vise od 450 namirnica i emulgatora ukljucujuci gluten i laktozu personalizirani plan prehrane i nutricionisticki pregled za 559 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 299 kn
Ocjena:
Sada samo 399kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 399 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x