SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KOREKCIJA STIDNIH USANA Riješite problem viška kože i nepravilnosti nakon poroda i ponovno se osjećajte ugodno pri spolnom odnosu za 7.500 kn!

Prije:10000.00kn
Sada samo:7500.00kn
Prije:10000.00kn
Sada samo:7500.00kn
Prije:10000.00kn
Sada samo:7500.00kn
Prije:10000.00kn
Sada samo:7500.00kn
Prije:10000.00kn
Sada samo:7500.00kn
Sada samo:7500.00kn Ponuda je istekla
Korekcija stidnih usana

Kod žena koje su imale porođaj, postoji višak kože u predjelu malih, velikih usana ili i jednih i drugih. Nekada postoji i konstitucionalna uvjetovanost, pa se ovaj problem susreće i kod veoma mladih djevojaka. To najčešće nije samo estetska već i funkcionalna smetnja. U toku spolnog odnosa prisutna je suhoća stidnih usana, otok i njihovo uvlačenje u vaginu što može dovesti do mikropovreda, laceracija i infekcije. Spolni odnosi koji trebaju biti ugodni dio života partnera, postaju mučni i neugodni. Osim toga, višak stidnih usana se katkad ocrtava kroz odjeću i smeta da se žena osjeća ugodno u uskoj, ljetnoj garderobi.

Žene rijetko govore o ovom problemu, čak i s liječnikom rijetko o tome pričaju. Najčešće imaju osjećaj srama, pa i ne traže pravu informaciju kako da svoj problem riješe. Estetski kirurg je liječnik kome se mogu povjeriti ovakvi problemi jer on jedini ima rješenje za ovakve, na prvi pogled, banalne, a ustvari, ozbiljne zdravstvene i psihološke probleme.

Kandidatkinje za korekciju stidnih usana su žene koje ozbiljno zabrinjavaju njihove usmine - bilo da je riječ o estetskom ili funkcionalnom razlogu.

Zahvat obavlja dr. Matija Miletić, ugledni hrvatski estetski kirurg koji osim u Ordinaciji MM Medestetica radi na odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Općoj bolnici Karlovac. Također, stručni je suradnik u dvije zdravstvene ustanove u Hrvatskoj.

U 2016., 2017. i 2018. godini proglašen je Najdoktorom, a pacijenti ga opisuju kao izuzetno ljubaznog, pedantnog i susretljivog te profesionalnog i posvećenom svom poslu.


Korekcija i oporavak

Operacija labioplastike traje 30 minuta, radi se u uvjetima lokalne anestezije. Na samom početku, spolne usne se namažu anestetičnom kremom tako da je bezbolno davanje lokalne anestezije.

Poslije intervencije se ostaje sat vremena u poliklinici i kad je pacijentica sigurna da nema nikakve bolove, otpušta se na kućno liječenje. Preporučuje se mirovanje trajanju od tri dana poslije čega se možete vratiti lakšim poslovima. Teži fizički napori, vježbanje i seksualni odnosi nisu dozvoljeni 15 dana od operacije.

Rezultati

Stidne usne će biti manje, prirodnog izgleda. Estetski kirurzi primjenjuju mikrokiruršku tehniku, stoga je ožiljak veoma tanak, kao vlas kose.

Komplikacije

Komplikacije su rijetke i blage. Moguća je pojava infekcije i krvarenja u manje od 1%. Tkivo spolnih organa ima vrlo dobru cirkulaciju, što je solidna brana raznim infekcijama i prednost koja potiče brzo zarastanje rana.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 1540.00kn HIJALURONSKI FILER 1ML  Teosyal filer najnovije generacije za popunjavanje bora ili povecanje usana vratite mladoliki izgled u Poliklinici LabPlus za 1 540 kn
Ocjena:
Sada samo 7999.00kn OPERACIJA NOSA  nezadovoljni ste izgledom i oblikom nosa  Postignite zeljeni sklad lica u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 7 999 kn
OPERACIJA NOSA - nezadovoljni ste izgledom i oblikom nosa? Postignite željeni sklad lica u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 7.999 kn!

Zahvat izvodi dr. Bojan Ignatovski - Najdoktor za 2018. i 2019. godinu! Uključena anestezija i moguće plaćanje na rate


Ocjena:
Sada samo 18990.00kn Povecanje grudi u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 18 990 kn Zahvat obavlja Bojan Ignatovski Najdoktor za 2018 i 2019 godinu
Ocjena:
Sada samo 4550.00kn KOREKCIJA USIJU  estetski zahvat uz ukljucenu lokalnu anesteziju u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 4 550 kn
KOREKCIJA UŠIJU - estetski zahvat uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 4.550 kn!

Zahvat izvodi dr. Bojan Ignatovski - Najdoktor za 2018. i 2019. godinu s više od 25 godina iskustva u plastičnoj kirurgiji


Ocjena:
Sada samo 3990.00kn Korekcija vjedja  izgledajte cak 10 godina mladje uz zahvat na oba oka i ukljucenu anesteziju u Poliklinici Arcadia za 3 990 kn
Korekcija vjeđa - izgledajte čak 10 godina mlađe uz zahvat na oba oka i uključenu anesteziju u Poliklinici Arcadia za 3.990 kn!

Birajte između gornjih ili donjih vjeđa uz mogućnost plaćanja na rate kod Bojana Ignatovskog, Najdoktora za 2018. i 2019.


Ocjena:
Sada samo 10200.00kn Liposukcija 1 regije tijela zahvacene masnim tkivom po izboru u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 10 200 kn
Liposukcija 1 regije tijela zahvaćene masnim tkivom po izboru u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 10.200 kn!

Tretirani dijelovi tijela mogu se smanjiti i za dvije veličine, mogućnost plaćanja na rateOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x