SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 39% - KONTAKTNE LEĆE 6 pari Zeiss mjesečnih sfernih i/ili toričnih leća uz 2 velike otopine od 360ml u Centru Očne Optike već od 448 kn!

Prije:730kn
Sada samo:448kn
Prije:730kn
Sada samo:448kn
Prije:730kn
Sada samo:448kn
Sada samo:448kn Ponuda je istekla
Mjesečne kontaktne leće

Leće su medicinsko pomagalo koje se koristi u ispravljanju refrakcijskih pogrešaka oka poput kratkovidnosti, dalekovidnosti ili astigmatizma, a imaju i estetsku namjenu.

Danas postoje različite vrste leća, ovisno o vašim potrebama, dioptriji i životnom stilu. Leće vam pružaju potpunu slobodnu tijekom svakodnevnih aktivnosti. Danas gotovo svaka osoba koja nosi naočale može nositi i kontaktne leće.

U sklopu ponude dobivate 6 pari mjesečnih kontaktnih leća proizvođača Zeiss.

Karakteristike Zeiss leća:

☑ jednostavno rukovanje - prikladno i kvalitetno pakiranje
☑ krajnje jednostavno umetanje
☑ izvanredna oštrina vida - poznato visoka Zeiss kvaliteta i korigirana sferna aberacija osiguravaju 100% oštrine vida
☑ UV zaštita
☑ vrlo komforne pri nošenju
☑ zahvaljujući super tankom dizajnu leće, gotovo nestaje nelagodan osjećaj stranog tijela u oku
☑ idealne za svakodnevno nošenje
☑ mogu se nositi sve budne sate tijekom dana

Sferne leće su tipične, okruglo dizajnirane kontaktne leće. Kod njih vanjska i unutarnja optička površina čine dijelove sfere. Mogu korigirati kratkovidnost i dalekovidnost.

Torične kontaktne leće imaju dvije mogućnosti, izrađene su sa zakrivljenošću na različitim kutevima pa tako mogu korigirati astigmatizam ili kratkovidnost, odnosno dalekovidnost.

lece

Centar Očne Optike je specijalizirana optika za prodaju korekcijskih i sunčanih naočala, kao i kontaktnih leća i otopina. Optika iz mjeseca u mjesec proširuje ponudu i stvara respektabilan krug zadovoljnih kupaca.

Znamo da su oči ogledalo duše, ali isto tako znamo da treba sačuvati kvalitetan i lijep pogled u svijet. Važno je razumjeti da briga za vaše oči treba biti odgovorna i svakodnevna - u Centru Očne Optike će se pobrinuti za to!

Redovni pregledi svakako doprinose kvalitetnom održanju zdravlja vaših očiju stoga uvijek budite sigurni da dobivate stručnu uslugu pregleda kao i odabir očnih pomagala.

Centar očne optike stvara tradiciju i brine za vaš bolji i ljepši vid stoga se prepustite s povjerenjem u njihove ruke - potvrdili su to!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 99kn Oftalmoloski pregled za djecu i odrasle uz mjerenje ocnog tlaka u poznatoj Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn
Detalji ponude...
Oftalmološki pregled za djecu i odrasle uz mjerenje očnog tlaka u poznatoj Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn!

+ 50% popusta na dioptrijske naočale iz odabrane kolekcije, 25% na sve dioptrijske naočale i akcija za progresivne leće


Ocjena:
Sada samo 75kn Specijalisticki pregled za meke kontaktne lece uz 30posto popusta na paket leca s otopinom u Poliklinici Optotim za samo 75 kn
Detalji ponude...
Specijalistički pregled za meke kontaktne leće uz 30% popusta na paket leća s otopinom u Poliklinici Optotim za samo 75 kn!

Određivanje dioptrije, mjerenje zakrivljenosti rožnice, pregled prednjeg segmenta oka, poduka za nošenje leća


Ocjena:
Sada samo 89kn Pregled za korekcijske naocale i mjerenje ocnog tlaka za 89 kn
Detalji ponude...
Pregled za korekcijske naočale i mjerenje očnog tlaka za 89 kn!

+ 20% popusta na kompletne dioptrijske naočale u akcijskoj ponudi

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x