SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KOMPLETNO ČIŠĆENJE AUTA Vanjsko i unutarnje pranje uz dezinfekciju te premaz voskom - sredite svog limenog ljubimca od glave do pete za 699 kn!

Prije:1800kn
Sada samo:699kn
Prije:1800kn
Sada samo:699kn
Prije:1800kn
Sada samo:699kn
Prije:1800kn
Sada samo:699kn
Prije:1800kn
Sada samo:699kn
Sada samo:699kn Ponuda je istekla
Detailing interijera automobila

Neka vaš limeni ljubimac zablista kao iz salona! 

Show and shine Auto Detailing je autopraonica koja kod unutrašnjeg čišćenja auta posebnu pažnju posvećuje detaljima.  

Detailing automobila obuhvaća dubinsko čišćenje svih elemenata automobila, rastavljanje kompletne unutrašnjosti automobila sve do lima, odnosno karoserije, čišćenje svih elemenata sa svih strana te sastavljanje nazad. Ukoliko se radi o unutrašnjosti koja je od kože, takvi elementi se čiste parnim čistačem te se nakon čišćenja impregniraju. 

Sve plastične površine se čiste te se nakon čišćenja impregniraju preparatima za plastiku. Krov automobila je uključen u cijenu, ali se čisti na vlastitu odgovornost. Također u cijenu je uključeno vanjsko pranje i vosak te dezinfekcija kompletne unutrašnjosti i ventilacijskog sustava.

Usluga se odrađuje bez obzira na vanjske vremenske uvjete te ne postoji mogućnost da automobil bude vlažan ili da se osjeti smrad nakon čišćenja jer se automobil suši s dva grijača i dva skupljača vlage. 

Pri preuzimanju automobil je 100% suh. Svi preparati koji se koriste za čišćenje i impregnacija su Meguiars profesionalni proizvodi koji jamče vrhunski rezultat i dugotrajnost.


Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust