svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 47% - KOLAČI 1 kg Preukusne miješane slastice iz Slastičarnice Horak - počastite se raznolikim kremastim i tradicionalnim kolačima za samo 69 kn!

Prije:130kn
Sada samo:69kn
Sada samo:69kn Ponuda je istekla
Miješani kolači

Kako bi vam omogućili da što više slobodnog vremena uživate u udobnosti svoga doma, u druženju s obitelji, a što manje u kuhinji, Slastičarnica Horak osigurala je bogatu i raznoliku ponudu kolača po cijeni umanjenoj za 47%.

Zasladite svoju obitelj i prijatelje domaćim kolačima koji kao da su izašli iz vaše kuhinje! :)

Tako se na vašem stolu uz kupovinu 1 kg kolača mogu naći različite vrsta slastica, a ukoliko trebate više od kilograma, dovoljno je da kupite onoliko ponuda koliko kilograma želite.

Tako da bez muke i cjelodnevnog stajanja u kuhinji, možete na svom stolu imati mnogo različitih vrsta kolača, a koje možete prezentirati i kao svoje, jer Slastičarnica Horak u pripremi kolača ne koristi umjetne i gotove smjese, već kolače rade kao da ih vi pripremate kod svoje kuće.

Slastičarnica Horak

Horak je slastičarnica poznata po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve se slastice rade od svježih sastojaka po originalnim receptima i naravno - novim slastičarskim trendovima. Ono što ovu slastičarnicu čini poznatom i posebnom jesu visoka kvaliteta i eksperimentiranje s novim okusima, ali i sama vjernost tradiciji!

Veliku pažnju posvećuju i svojim korisnicima i sladokuscima, pa su oformili i degustacijski klub u kojem su oni ujedno i najveći suci za koja organiziraju druženja na kojima isprobavaju najnovije proizvode.

Za krcat stol i odmoran korak tu je slastičarna Horak!

Pročitajte komentare zadovoljnih korisnika:

"Kolači su super, jednostavno i kratko :)" - Robert

"Ugodno iznenađenje u okusima kolača. Svaka preporuka!" - Jasenka

"Super! Više puta sam uzimala i sve je odrađeno bez problema." - Jasna

"Prvo smo naručili tortu prije par mjeseci i onda smo sad nedavno uzeli kolače! Slastice su fantastične! Nema kome se nisu svidjele. Sigurno ćemo i dalje naručivati. Sve pohvale! :)" - Sanda

"Prefini kolači, čista 5 i okusom i izgledom. Dolazimo po još!" - Renata

Slične ponude
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x