SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 47% - KOLAČI 1 kg Preukusne miješane slastice iz Slastičarnice Horak - počastite se raznolikim kremastim i tradicionalnim kolačima za samo 69 kn!

Prije:130kn
Sada samo:69kn
Sada samo:69kn Pogledaj detalje ponude
Miješani kolači

Kako bi vam omogućili da što više slobodnog vremena uživate u udobnosti svoga doma, u druženju s obitelji, a što manje u kuhinji, Slastičarnica Horak osigurala je bogatu i raznoliku ponudu kolača po cijeni umanjenoj za 47%.

Zasladite svoju obitelj i prijatelje domaćim kolačima koji kao da su izašli iz vaše kuhinje! :)

Tako se na vašem stolu uz kupovinu 1 kg kolača mogu naći različite vrsta slastica, a ukoliko trebate više od kilograma, dovoljno je da kupite onoliko ponuda koliko kilograma želite.

Tako da bez muke i cjelodnevnog stajanja u kuhinji, možete na svom stolu imati mnogo različitih vrsta kolača, a koje možete prezentirati i kao svoje, jer Slastičarnica Horak u pripremi kolača ne koristi umjetne i gotove smjese, već kolače rade kao da ih vi pripremate kod svoje kuće.

Slastičarnica Horak

Horak je slastičarnica poznata po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve se slastice rade od svježih sastojaka po originalnim receptima i naravno - novim slastičarskim trendovima. Ono što ovu slastičarnicu čini poznatom i posebnom jesu visoka kvaliteta i eksperimentiranje s novim okusima, ali i sama vjernost tradiciji!

Veliku pažnju posvećuju i svojim korisnicima i sladokuscima, pa su oformili i degustacijski klub u kojem su oni ujedno i najveći suci za koja organiziraju druženja na kojima isprobavaju najnovije proizvode.

Za krcat stol i odmoran korak tu je slastičarna Horak!

Slične ponude