SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ISTANBUL Čarobni grad koji spaja više svjetova i kultura na jednom mjestu! 4 dana s doručkom u hotelu 4* i povratnim letom od 2.050 kn!


Sada samo:2050kn

Sada samo:2050kn

Sada samo:2050kn

Sada samo:2050kn

Sada samo:2050kn

Sada samo:2050kn

Sada samo:2050kn
Sada samo:2050kn Ponuda je istekla
Spoj Zapada i Istoka, proturječan sam sebi, živ, bučan, šarolik, kaotičan, a opet nevjerojatno privlačan… Sve je to Istanbul, više svjetova u jednom. :)


Istanbul ima puno skrivenih blaga koja samo čekaju da ih otkrijete, puno četvrti od kojih svaka nudi novu vrstu zanimljivosti. Povijesna jezgra koja okružuje Aju Sofiju i Plavu džamiju pulsira od broja turista i već poznatih vizura, ali hipsterski Karaköy nudi opuštenu vibru i novo lice Istanbula kakvo nećete vidjeti u vodičima. I takve se suprotnosti susreću na svakom koraku.

Istanbul je raj za sve kavopije. Osim tradicionalnog načina pripreme kave, možete susresti i nebrojeno mnogo modernih specijaliziranih coffee shopova koji prže sami svoje mješavine. 

Tursku kavu nerijetko će pripremati pred vama, u džezvi, na laganoj vatri i poslužiti u posebnim malim šalicama. Pije se bez mlijeka, ali s puno šećera. Ako ne volite slatku kavu, napomenite to unaprijed.

Džamije - trenutno ih je oko 2700, a neprestano se grade nove. Svakako posjetite Aja Sofiju, Palaču Topkapi, Sultan Ahmetovu džamiju (Plava džamija), Sulejmanovu džamiju te Dolmabahče džamiju. 

Veliki Bazaar (Kapali Carsi) je vrlo lako pronaći; puno teže je iz njega izaći... To je mali grad za sebe sa kilometrima i kilometrima „gužvastih“ uličica (više od 60 ulica od kojih su dvije glavne), džamijama, bankama, policijskom postajom, restoranima i preko 4000 prodavaonica. Veliki Bazaar je najveća natkrivena tržnica u Turskoj, raj za šopingholičare zbog bogate ponude turskih tepiha (prekrasni radovi), odjeće i nakita. 

Panoramski pogled na grad - silueta grada najbolje se vidi iz broda ili s mosta preko Bospora, a tu je i Galata toranj na kojem se nalaze i mnogobrojni barovi. 

Hamam - tradicionalna turska kupelj. Hamami su razasuti po cijelom gradu, nekada su bili važan dio turske kulture i služili su kao mjesta za socijalizaciju. Grandiozna Aja Sofija jedna je od najvažnijih stanica svih turista u Istanbulu. Danas je pretvorena u muzej u kojem se isprepliću ostaci kršćanske i islamske povijesti unutar monumentalnog prostora od velike važnosti za svjetsku kulturu. Nalazi se u dijelu Istanbula poznatom kao Sultanahmet, okružena drugim poznatim znamenitostima kao što su Plava džamija ili Palača Topkapı.

Misir Carsisi tržnica začina - sagrađena u 17. stoljeću, ova tržnica je raj za ljubitelje kuhanja i hrane. Poznata je i kao Egipatski bazar, a osim začina ovdje možete kupiti i čajeve, mirisna ulja i slično. 

Istanbul je savršen gradu kojem možete okusiti savršenu mješavinu istočnjačke i zapadnjačke hrane. Probajte tradicionalnu tursku hranu, ukusne 'meze', jela od mesa, kebape i naravno slastice. Stoljećima stara mješavina kultura je imala veliki utjecaj na gastronomiju. 

U Istanbulu, možete uživati ​​u raznim kuhinjama, od autentične otomanske preko tipičnih meza, mesnih ili ribljih jela ili moderne kuhinje Zapada. Ako vas apetit još nije napustio, kušajte jednu od brojnih turskih slastica.

Kada vam dosadi razgledavanje znamenitosti i povijesnih četvrti, posjetite zabavni park Vialand u Eyüpu. Manji od popularnih europskih zabavnih parkova kao što je Gardaland, svejedno nudi značajnu dozu adrenalina uz vožnje kao što su vlak smrti ili free fall. Park se konstantno širi tako da sa svakim posjetom možete vidjeti nove atrakcije.

Sigurni smo da u ovom trenutku više niti ne čitate jer pakirate kofer. Ako ga kojim slučajem ne pakirate...počnite. :)

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 2909kn TUNIS ALL INCLUSIVE  samo do 28 1 imas priliku ugrabiti egzoticni odmor po FIRST MINUTE cijeni 7 nocenja u hotelu 3 uz povratni let i pristojbe od 2 909kn
TUNIS ALL INCLUSIVE - samo do 28.1. imaš priliku ugrabiti egzotični odmor po FIRST MINUTE cijeni! 7 noćenja u hotelu 3* uz povratni let i pristojbe od 2.909kn!

Istražite ljepote Afrike , mogućnost plaćanja na rate, polasci 24.6., 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8., 19.8.


Ocjena:
Sada samo 3359kn TUNIS ALL INCLUSIVE  egzoticna africka avantura koju ne zelite propustiti  7 nocenja u hotelu 5 uz povratni let iz Zagreba i pristojbe od 3 359 kn
TUNIS ALL INCLUSIVE - egzotična afrička avantura koju ne želite propustiti! 7 noćenja u hotelu 5* uz povratni let iz Zagreba i pristojbe od 3.359 kn!

Prošećite pješčanim plažama pod zvjezdanim nebom! Mogućnost plaćanja na rate, polasci kroz 6., 7. i 8. mjesec
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x