SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 50% - GRUPNI TRENINZI Mjesec dana vježbanja, 2 puta tjedno u Cromma Gymu - MMA, Fitbox, pilates ili boks za 125 kn!

Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Sada samo:125kn Ponuda je istekla
MMA
Mixed Martial Arts je najbrže rastući sport u posljednjih nekoliko godina, kako kod nas, tako i u svijetu. Organizacije poput UFC-a, KSW-a, Pride-a i ostalih broje višemilijunsko gledateljstvo, a Cromma Gym će vam iz prve ruke pokazati čari tog sporta. 'All rounded' trener Marinko Hrastović će Vam poželjeti dobrodošlicu na svakom treningu i uvesti u svijet MMA-a. Pridružite se i isprobajte, bez straha od ozljeda ili udaraca.

Fitbox
Program Fitbox za žene je jedan od najefikasnijih treninga za sagorijevanje masnoća i dovođenje tijela u FIT formu. Ne bojte se udaraca i ozljeda jer je fokus treninga na udaračkoj vreći i visokom tempu.Pilates
Uz vježbe istezanja i jačanja, cilj pilates treninga je izgraditi jaki centar tijela, ojačati i oblikovati mišiće te poboljšati držanje tijela, koristeći pri tome različite rekvizite - velike ili male lopte, bučice, gume, obruče, utege za noge.

Boks
Boks je borilački sport u kojem se protivnici slične tjelesne težine udaraju šakama na kojima su podstavljene rukavice. Cilj borbe je protivniku uputiti što više udaraca u dijelove tijela iznad pojasa (glava, torzo) te pri tome izbjeći protivnikove udarce. Može se pobijediti nokautom, tj. kada se protivnik nakon što je bačen na tlo ne uspije ustati u tijeku deset sekundi, tehničkim nokautom - kada jedan borac nema snage nastaviti borbu, ili se pak pobjednik određuje odlukom sudaca poslije dogovorenog broja rundi. Zbog činjenice da u boksu nije dozvoljeno protivnika udarati dok je na podu te da postoje stroga pravila u koji dio tijela i na koji način se smije udarati protivnika, boks se često naziva i 'plemenitom vještinom'.

Osnovna boksačka oprema su boksačke rukavice i bandaže za ruke. Bandaže su zavoji kojima se oblaže šaka da se učvrste kosti i spriječi ozljeda prilikom udaraca, a rukavice dijelom amortiziraju udarac i sprječavaju ozljede kao što su ogrebotine i sl.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 149kn Grupni treninzi  mjesec dana neograniceno u centru grada za 149 kn
Detalji ponude...
Grupni treninzi - mjesec dana neograničeno u centru grada za 149 kn!

Fit Boks, Kickbox, Pilates, Boot Camp, Yoga, Forma Drill, Senior fitness, Tabata, Zumba, Pump, Core i Booty


Ocjena:
Sada samo 149kn Grupni treninzi mjesec dana neograniceno  trampolin zumba fit life yoga piyo workout TRX u Studiju Baila za 149 kn
Detalji ponude...
Grupni treninzi mjesec dana neograničeno - trampolin, zumba, fit life, yoga, piyo, workout, TRX u Studiju Baila za 149 kn!

Kombinirajte SVE navedene treninge, postignite željenu figuru i osjećajte se bolje


Ocjena:
Sada samo 99kn  TERETANA 1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja od 99 kn
Detalji ponude...
[TERETANA] 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja od 99 kn!

Želiš izgubiti višak kilograma, učvrstiti i oblikovati tijelo? Dovedi se u top formu u Fitness centru Trim Gym


[TERETANA] Mjesec dana neograničenog vježbanja u teretani Luka's gym za 99 kn!

Želite izgubiti višak kilograma i učvrstiti tijelo? Krenite s pripremama za ljeto na vrijeme i dovedite se u top formu


[TERETANA] Mjesec dana neograničenog vježbanja u prvom bodybuilding klubu u Hrvatskoj s više od 30 godina iskustva za 125 kn!

Za vrijeme vježbanja je dostupan osobni trener koji vam u bilo kojem slučaju može priskočiti u pomoć :)


Ocjena:
Sada samo 249kn  2 MJ GRUPNIH TRENINGA Neograniceno vjezbanje uz kombinaciju ucinkovitih treninga prema tvom izboru za 249 kn
Detalji ponude...
[2 MJ. GRUPNIH TRENINGA] Neograničeno vježbanje uz kombinaciju učinkovitih treninga prema tvom izboru za 249 kn!

Trampolin, fit life, zumba fitness, yoga, piyo, workout i TRX u Plesnom studiju Baila


[POWER PLATE] 6 individualnih treninga po 30 minuta na inovativnoj spravi koja jača mišiće, smanjuje celulit i poboljšava cirkulaciju za samo 199 kn!

Jedan ovakav trening zamjenjuje čak 1,5h u teretani! Dovedite tijelo u formu, oblikujte mišiće i povećajte snagu