SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GRUPNI TRENING Mjesec dana vježbanja - program po izboru 3x tjedno za 125 kn!

Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Prije:250kn
Sada samo:125kn
Sada samo:125kn Ponuda je istekla
Mjesec dana treninga - program po izboru u Corefit

TNS (trbuh, noge, stražnjica)

Idealan program za oblikovanje tipičnih ženskih zona: trbuh, noge i stražnjica. Osim što ćete smanjiti potkožno masno tkivo i povećati kondiciju, oblikovat ćete kritične dijelove tijela. Prateći jednostavne aerobic korake, dobro ćete zagrijati sve mišiće i pripremiti tijelo za vježbe snage i izdržljivosti koje slijede.

Uz veliki izbor vježbi i raznih rekvizita, oblikovat ćete i ojačati tijelo. Vježbe snage, izdržljivosti i fleksibilnosti izvode se po metodi pilatesa. Koriste se složene vježbe koje uključuju rad cijelog tijela, ali je glavni naglasak stavljen na vježbe koje se odnose na kritične ženske zone: trbuh, noge i stražnjica.

Vježbe se izvode dinamično s većim brojem ponavljanja. Namijenjeno je početnim i naprednim vježbačima.

Total Body Workout

Total body workout je program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela.Opterećenje i tempo rada lako se prilagođava, rizik od povreda je mali, povećava se snaga i izdržljivost svih mišićnih skupina, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano zglobni i tetivni sustav te se povećava aerobna izdržljivost/kondicija. Posebnost ovog treninga je u tome što istovremeno djeluje na reduciranje masnog tkiva, oblikovanje i podizanje tonusa tijela te povećanje snage i izdržljivosti. Total body workout vraća vas u top formu.

Total body workout kombinira aerobni trening srednjeg ili visokog intenziteta s vježbama snage, izdržljivosti i balansa. Aerobni dio treninga postepeno zagrijava tijelo i priprema ga za veće napore, dok se ostatak sata sastoji od niza ciljanih vježbi za cijelo tijelo uz upotrebu raznih rekvizita kao što su bučice, gume, male i velike lopte ili utezi. Atmosfera na satu prije svega je energična, oslobađa vas stresa i vraća vam dobro raspoloženje. Namijenjeno je početnicima i naprednim vježbačima.


Spartan 3000

Ovakav tip vježbanja omogućava da se u jednom treningu razvija snaga, eksplozivnost, brzina, izdržljivost i kondicija. Inače, funkcionalni trening popularan je i kao efikasan oblik treninga za sagorijevanje masnog tkiva. Zbog tog ova se metoda koristi i kao trening za  redukciju masnog tkiva stoga je trening veoma intenzivan, a cilj je zadani program, tj. broj serija i ponavljanja završiti u određenom vremenu.

Za razliku od klasičnog bodybuilding treninga kod funkcionalnog treninga rekviziti su drugačiji, koristi se težina vlastitog tijela, a i metode vježbanja se bitno razlikuju od vježbanja u teretani. U treningu se trenira cijelo tijelo, suprotno od izolacija i ‘splitova’ po mišićnim grupama koje možemo naći u klasičnom fitnessu.

Trening 300 sastoji se od 6 različitih vježbi, sveukupno 300 ponavljanja kojih je cilj napraviti u što kraćem vremenu. Trening će se izvoditi 3 puta tjedno u ukupnom trajanju (uključujući zagrijavanje i istezanje) od 60 minuta. Mogu ga raditi svi, početnici i sportaši i u kratkom razdoblju daje izvanredne rezultate koji se vide i na glumcima iz filma 300.

Power Yoga

Power Yoga opisuje snažan pristup stilu joge zvan Vinayasa. Riječ “Power” govori o intenzitetu kojeg uključuje ova vrsta yoge. Većina vježbi Power Yoge je po uzoru na stil Ashtaga. Stil Power Yoga koristi Ashtaga Vinayasa pozicije. Vinayasa pozicije su pozicije osnovnog oblika yoge. Za razliku od drugih oblika yoge, Power Yoga ne slijedi određeni koncept. To znači da se satovi Power Yoge mogu razlikovati jedan od drugoga (zajednički im je fokus na snagu i fleksibilnost). Ova raznolikost je glavna razlika između ovog i drugih oblika Yoge.

Power Yoga pomaže pri povećanju snage i fleksibilnosti. Ona također pomaže u povećanju otpornosti. Razni položaji unutar satova Power Yoge čine ju fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovom. Vježbe su osmišljene kako bi jačale i razvijale cijelo tijelo. One pomažu sagorijevanju kalorija, ubrzanju metabolizma, povećanju mišićne mase i oslobađanju od stresa. Namijenjeno je početnim i naprednim vježbačima.

Morning mix kružni trening 

Morning mix je intenzivan kružni trening uz koji ćete se razbuditi, ubrzati metabolizam i započeti svoj radni dan puni energije. Trening kombinira kardio, topljenje masti, snagu, izdržljivost i ravnotežu. Riječ o kružnom treningu koji se sastoji od stanica koje se izvode jedna za drugom uz kombinaciju vježbi za gornji i donji dio tijela koje čine jedan krug. Vježbe se izvode jedna za drugom, s uključenim odmorom između krugova. Kreće se sa zagrijavanjem i završava istezanjem. Trening je pogodan za početnike i za napredne vježbače, što znači da će se svakom vježbaču prilagoditi osnovna ili napredna verzija vježbe koja je zadana. 

Također prilagodljiv je intenzitet treninga i opterećenje ovisno o mogućnostima vježbača i njeguje se individualan pristup svakom od vježbača. Trening uključuje rad s različitim rekvizitima; dvoručni i jednoručni utezi, girje, male i velike lopte, male i velike trake, balans jastuci, step klupice, t-rex i težinu vlastitog tijela. Jutarnji trening ubrzava vaš metabolizam i nastavlja istim tempom satima poslije. Na taj način sagorijevate više kalorija čak i ako sjedite u uredu, te osigurana je doza dobrog raspoloženja i energije kroz cijeli dan.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 149kn Magic Well kruzni trening za zene najveci lanac zenskih fitness klubova u Hrvatskoj  mjesec dana neogranicenog vjezbanja za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn Program vjezbanja Callanetics  izgubite do 1 kg masnog tkiva u mjesec dana treninga bez mijenjanja prehrane za samo 99 kn
Ocjena:
Sada samo 159kn  GRUPNI TRENINZI Mjesec dana neogranicenog vjezbanja  kombinirajte cak 12 razlicitih programa ili odaberite vama najdrazi za 159 kn
Sada samo 99kn Samoobrana za zene u kuci Aikida  1 mjesec treninga za 99 kn
Samoobrana za žene u kući Aikida - 1 mjesec treninga za 99 kn!

Samoobrana uključuje tehnike samoobrane, vježbe disanja i meditacije


Sada samo 123kn BOKS  treniraj 3 puta tjedno kroz mjesec dana uz profesionalnu boksacicu Ivu Merkas Pulek za 123 kn
BOKS - treniraj 3 puta tjedno kroz mjesec dana uz profesionalnu boksačicu Ivu Merkaš Pulek za 123 kn!

Dovedi tijelo u formu na kojoj će ti svi zavidjeti, osjećaj se snažno i povećaj samopouzdanje!


Sada samo 240kn Teretana  najbolja verzija tebe ceka te u DG fitness centru 2 mjeseca vjezbanja u teretani samo za zene vec od 240 kn
Teretana - najbolja verzija tebe čeka te u DG fitness centru!2 mjeseca vježbanja u teretani samo za žene već od 240 kn!

Odaberi tempo vježbanja koji ti najbolje odgovara! Ponesi želju i motivaciju i dovedi tijelo u savršenu formu!


Sada samo 99kn DINAMICKA YOGA  mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn
DINAMIČKA YOGA - mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn!

Poboljšajte fizičko stanje, cirkulaciju, metabolizam i kompletni živčani sustav pomoću drevnih metoda rekreacije


Sada samo 99kn Pilates Fat Burning Workout i Morning mix pilates  mjesec dana vjezbanja uz kombinaciju treninga po zelji u Studiju Hara vec od 99 kn
Ocjena:
Sada samo 135kn GRUPNI TRENINZI  kreni SADA prema boljoj kondiciji i vise energije 1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja za zene i muskarce od 135 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x