svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 35% - DJEČJI ROĐENDAN 2 sata nezaboravne zabave za do 15 djece uz animatore, neograničenu konzumaciju grickalica i sokova te ledo tortu za 550 kn!

Prije:850kn
Sada samo:550kn
Prije:850kn
Sada samo:550kn
Prije:850kn
Sada samo:550kn
Prije:850kn
Sada samo:550kn
Prije:850kn
Sada samo:550kn
Prije:850kn
Sada samo:550kn
Sada samo:550kn Ponuda je istekla
Dječji rođendan

Proslava rođendana jedan je od najvažnijih događaja za dijete. Sjetite se samo kako ste se i sami kao dijete veselili svakoj proslavi i odbrojavanju dana do rođendana. Stoga priredite svojim klincima rođendan za pamćenje gdje će se odlično zabaviti, isplesati, fino zasladiti te steći lijepe uspomene za cijeli život.


Paket uključuje:

❣ animatore
❣ dekorirani prostor
❣ link s fotografijama na google disk
❣ grickalice i sokove
❣ ledo torta (rođendanska ili party)

Ljubazno osoblje pobrinut će se za besprijekornu organizaciju i ispunjene svih želja, a veseli animatori će osmisliti velik broj igara i zanimacija za djecu.

Rođendaonica Volim se igrat, igrat

Proslava rođendana svakom djetetu je posebna i to je događaj koji se iščekuje svake godine. Da bi mališani bili zadovoljni, a vi kao roditelj odmorni organizirajte proslavu u rođendaonici Volim se igrat, igrat.

Volim se igrat, igrat je novootvorena rođendaonica/igraonica. Kako im i ime kaže, zaista se vole igrati, smišljati igre i zajedno s najmlađima zaputiti u svijet mašte gdje je sve moguće.

Sadržaji rođendaonice uključuju kuhinju, stol i stolice, lego kocke, autiće, pribor za crtanje i bojanje te ostale rekvizite za kreativne i interaktivne igre.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 549kn  PROSLAVA RODjENDANA 2 sata zabave za 15 djece uz vile animatorice face painting grickalice dekoraciju sokove i poklon slavljeniku za 549 kn
Detalji ponude...
[PROSLAVA ROĐENDANA] 2 sata zabave za 15 djece uz vile animatorice, face painting, grickalice, dekoraciju, sokove i poklon slavljeniku za 549 kn!

+ poseban prostor za roditelje uz neograničenu konzumaciju grickalica, sokova, kave i čaja za samo 20 kn po roditelju


Ocjena:
Sada samo 549kn Spektakularno slavlje djecjeg rockasa u Pink Pantheru 2 sata zabave za 20 djece uz animatora i drustvene igre od 549 kn
Detalji ponude...
Spektakularno slavlje dječjeg ročkasa u Pink Pantheru! 2 sata zabave za 20 djece uz animatora i društvene igre od 549 kn!

Birate između 3 različita paketa - svaki uključuje neograničene grickalice, karaoke uz disko kuglu i 3 poklona slavljeniku

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x