SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DETALJNA NLS ANALIZA Pregledom svih organa i sustava pronalazi se uzrok bolesti te daje široka preporuka za oporavak organizma za 1.500 kn!

Prije:3000kn
Sada samo:1500kn
Prije:3000kn
Sada samo:1500kn
Prije:3000kn
Sada samo:1500kn
Prije:3000kn
Sada samo:1500kn
Prije:3000kn
Sada samo:1500kn
Sada samo:1500kn Ponuda je istekla
Otkrijte uzrok zdravstvenih problema uz suvremenu NLS kvantnu analizu!

Metoda kvantne NLS analize (Sustav nelinearne analize) je vrlo unikatna i moderna medicinska metoda koja omogućuje da za samo par sati dobijete globalnu informaciju o radu cijelog organizma.

NLS analiza definira funkcije organa i pomaže specijalistu pronaći uzrok što nije moguće s bilo kojom drugom metodom.

Tijekom pregleda pregledava se vanjska i unutarnja struktura organa. Pronalazi se žarište problema. Očitavaju se nalazi krvi, hormona, urina, enzima, minerala i vitamina na molekularnom nivou.

Nakon detaljnog pregleda pronalazi se uzrok bolesti te daje se široka preporuka za oporavak organizma.

Pregled obuhvaća:
✔ pregled svih organa i sustava s analizom krvi, hormona, urina, enzima, minerala i vitamina na molekularnom nivou
✔ analizu bakteriološke mikroflore (virusi, paraziti, bakterije, gljivice)
✔ pregled organa u sustavu uz 3D analiziranje strukture RNK, DNK, ATP sustava, mitohondrijskog sustava i dušičnih baza organizma
✔ analizu nukleotidnih struktura (adenin, guanin, citozin, timin)
✔ pregledom genoma mogu se analizirati mutacije (vrlo važno kod tumorskih bolesti, genetskih oboljenja kao i kod oboljenja bez postavljene dijagnoze)
✔ analizu alergena i intolerantnih prehrambenih proizvoda
✔ analizu kemijskih elemenata iz kose
✔ analizu minerala i vitamina
✔ analizu kemijskih lijekova


Na pregled je potrebno donijeti svu medicinsku dokumentaciju iz koje je vidljiva povijest bolesti, a pregled se preporučuje osobama kod kojih je prisutna akutna, kronična, mehanička ili genetska forma bolesti.

Nakon detaljnog pregleda pronalazi se uzrok bolesti te daje se široka preporuka za oporavak organizma.

Kako bi analiza bila što uspješnija, potrebno je pridržavati se sljedećih smjernica:

➥ na pregled treba doći u mirnom stanju, poželjno je direktno prije snimanja malo se odmoriti
tijekom 5 - 10 min
➥ 48 sati prije NLS analize ne preporučuje se uzimanje jakih kemijskih lijekova (analgetici, diuretici, antidepresivi i dr.). O korištenju medikamenta obavezno treba napomenuti liječniku i uzeti ih sa sobom
➥ na dan dijagnosticiranja ne smijete piti kavu, crni čaj i alkohol. Uzimanje hrane treba ograničiti na lagani doručak
➥ ne pušiti bar 40 min prije dijagnosticiranja
➥ na dan dijagnosticiranja ne koristiti hladan tuš, kozmetička sredstva, kreme, dezodoranse, parfem i sl. jer ova sredstva mogu utjecati na krivu sliku stanja organa i sustava (npr. moguća skrivena alergija na kozmetička sredstva i sl.)
➥ imajte na sebi ugodnu odjeću od prirodnih materijala (ne sintetskih)
➥ kod samog procesa dijagnosticiranja treba biti miran, ne čitati, ne razgovarati na telefon (najbolje telefon ostaviti u autu ili kod kuće)
➥ najbolje otkloniti sa sebe bižuteriju, zlatni i dr. nakit

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 399kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 399 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 299 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti


Ocjena:
Sada samo 559kn Test intolerancije na vise od 450 namirnica i emulgatora ukljucujuci gluten i laktozu personalizirani plan prehrane i nutricionisticki pregled za 559 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x