SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

CUSTOMER CARE SPECIALIST Steknite znanja i vještine u području rada s korisnicima, jednom od najatraktivnijih zanimanja - online tečaj za 799 kn!

Prije:2140kn
Sada samo:799kn
Prije:2140kn
Sada samo:799kn
Prije:2140kn
Sada samo:799kn
Sada samo:799kn Ponuda je istekla
Customer Care Specialist ili specijalist za rad s korisnicima

U brojnim zanimanjima ljudi su u službi korisnika, bilo da ste zaposleni u nekoj tvrtki gdje ste prvi u kontaktu s korisnicima koji kupuju vaš proizvod, ili da radite u računovodstvu gdje vršite isplatu plaća. Služba za korisnike bavi se svim tipovima korisnika i načinom kako pojedinci koji rade u ovom području mogu napredovati. 

Ključna stvar dobrog korisničkog iskustva kroz korištenje kontaktnog centra je obuka njegovih zaposlenika. Razlog tome je što korisnici žele dobro obrazovanog agenta koji im daje točne i korisne informacije. Ovo je jedan od ključnih razloga zašto biste trebali upisati ovaj tečaj, jer ćete kroz njega steći vještine koje su potrebne za vaš profesionalni napredak.

Specijalist za rad s korisnicima je osoba koja se bavi korisnicima i njihovim potrebama bilo kroz razgovor ''licem u lice'' ili preko društvenih mreža što je danas najčešće slučaj. To podrazumijeva pružanje korisničke podrške za rješavanje raznih problema korisnika, pružanje korisnih i pouzdanih informacija, pozitivan pristup prema korisniku, uspješno upravljanje nad stresnim i kompleksnim situacijama.

Uz ovaj tečaj ćete naučiti kako poboljšati vještine koje se odnose na osobni kontakt i telefonske tehnike, suočavanje sa zahtjevnim korisnicima te kako postići da se korisnici vrate. 

Kako postoje situacije kojima je teže upravljati, primjerice kada su korisnici više zahtjevni, potrebno je steći znanja i vještine kako bi se one uspješno riješile i kompleksnije situacije, te da bi obje strane bile zadovoljne. 
Kroz tečaj naučiti kako dobar odnos prema korisnicima donosi koristi i zaposleniku i korisniku, te u konačnici pridonosi poboljšanju reputacije tvrtke.


Proficiens komunikacije 

Specijalizacija za rad s korisnicima sastoji se od 6 modula i završnog zadatka koji će vas pripremiti da steknete znanja i vještine za ovo zanimanje. Tečaj ukupno traje oko 40 sati, a stečeno znanje ćete pokazati kroz rješavanje 60 kvizova s više od 450 pitanja te kroz pisanje završnog zadatka (studija slučaja od 1000 riječi).

Po završetku svih tečajeva i pozitivno ocijenjenom završnom radu, polaznik dobiva diplomu o završetku i specifikaciju svih tečajeva i lekcija koje je tijekom tečaja prošao.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 39kn Trgovanje i upravljanje financijama naucite sve o procjeni rizika sastavljanju portfolija analizi vrijednosti odrzavanju budzeta i trgovanju dionicama
Ocjena:
Sada samo 35kn ONLINE TECAJ SMINKANJA Kroz 14 modula savladajte konturiranje pravilan odabir boja oblikovanje obrva i apliciranje umjetnih trepavica za 35 kn
[ONLINE TEČAJ ŠMINKANJA] Kroz 14 modula savladajte konturiranje, pravilan odabir boja, oblikovanje obrva i apliciranje umjetnih trepavica za 35 kn!

Po položenom ispitu stječete certifikat akademije, a možete dobiti i CPD certifikat; tečaj je na engleskom jeziku


Ocjena:
Sada samo 49kn LJUDSKI RESURSI Naucite sve o procesu zaposljavanja obracunu placa obuci i informiranju zaposlenika obogatite zivotopis uz online tecaj
Ocjena:
Sada samo 35kn TESOL CERTIFIKAT Steknite svjetski priznati certifikat s kojim mozete predavati engleski diljem svijeta online tecaj u trajanju 120h za 35 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn INTERNET MARKETING Online tecaj uz mogucnost stjecanja dvojezicnog certifikata u organizaciji Niten Scientie za 149 kn
[INTERNET MARKETING] Online tečaj uz mogućnost stjecanja dvojezičnog certifikata u organizaciji Niten Scientie za 149 kn!

Udio internet oglašavanja u svijetu brzo raste - naučite kako ga maksimalno iskoristiti u svoju korist


Ocjena:
Sada samo 39kn HERBALIST online tecaj o koristenju ljekovitih biljaka Uz drevne prirodne tradicije lijecenja poboljsajte kvalitetu svog zivota za samo 39 kn
HERBALIST - online tečaj o korištenju ljekovitih biljaka! Uz drevne, prirodne tradicije liječenja poboljšajte kvalitetu svog života za samo 39 kn!

Kroz 9 modula naučite o bolestima, uzrocima i biljnim tretmanima koji mogu izliječiti mentalne i fizičke probleme


Ocjena:
Sada samo 149kn AUTOCAD 2016 Online tecaj na hrvatskom jeziku uz certifikat za 149 kn
[AUTOCAD 2016] Online tečaj na hrvatskom jeziku uz certifikat za 149 kn!

Naučite koristiti sofisticirani projektantski alat kojim se praktički zamjenjuje klasično projektiranje na papiru


Ocjena:
Sada samo 249kn Paket 8 online tecajeva ovladajte svim potrebnim alatima za digitalni marketing web i graficki dizajn iz udobnosti vlastitog doma za samo 249 kn
Ocjena:
Sada samo 35kn EXCEL Najtrazeniji alat danasnjice u malom prstu Moguce je Online tecaj od 5 modula kroz koji cete savladati sve funkcije programa za 35 kn
EXCEL- Najtraženiji alat današnjice u malom prstu? Moguće je! Online tečaj od 5 modula kroz koji ćete savladati sve funkcije programa za 35 kn!

Po položenom ispitu stječete certifikat akademije, a možete dobiti i CPD certifikat; tečaj je na engleskom jeziku


Sada samo 39kn Online tecaj Accounting Bookkeeping nauci osnove racunovodstva i knjigovodstva te usavrsite svoju karijeru za 39 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn NJEMACKI naucite novi jezik iz udobnosti svog doma online tecaj u trajanju 6 ili 12 mjeseci uz ukljucen German Proficiency certifikat od 99 kn
Sada samo 39kn Dekoriranje kolaca i torti napravite prava remek djela s jednostavnim efektnim uzorcima i ukrasima te obucite slastice u novo modno ruho :
Dekoriranje kolača i torti - napravite prava remek djela s jednostavnim, efektnim uzorcima i ukrasima te obucite slastice u novo modno ruho :)

Naučite kako pravilno servirati, odabrati boju, tehniku, teksturu i glazuru - online tečaj za 39 kn!


Ocjena:
Sada samo 29kn Online tecaj po izboru steknite nova znanja uz najvecu edukacijsku platformu na svijetu koju pohadja vise studenata od bilo koje druge institucije
Online tečaj po izboru - steknite nova znanja uz najveću edukacijsku platformu na svijetu koju pohađa više studenata od bilo koje druge institucije!

Osigurajte certifikat iz content marketinga, blogginga, Photoshopa, društvenih mreža, fitnessa ili fotografije za 29 kn!


Ocjena:
Sada samo 38kn Online tecaj engleskog jezika u trajanju mjesec dana ucite na najvecoj edukacijskoj platformi na svijetu za samo 38 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x