SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BUBNJEVI ILI KLAVIJATURE Vikend tečaj u trajanju 2 mjeseca - savladajte instrument po izboru i ostvarite san iz djetinjstva za 476 kn!

Prije:850kn
Sada samo:476kn
Prije:850kn
Sada samo:476kn
Prije:850kn
Sada samo:476kn
Prije:850kn
Sada samo:476kn
Prije:850kn
Sada samo:476kn
Sada samo:476kn Pogledaj detalje ponude
Tečaj bubnjeva ili klavijatura 

Ukoliko ste oduvijek željeli razumjeti glazbu i svirati klavijature ili bubnjeve, ili imate dijete koje pokazuje nadarenost ili sklonost glazbi, ovo je ponuda za vas! 

S obzirom na to da je dokazano kako glazba ima pozitivne učinke na emocije, razvoj inteligencije i motoričke sposobnosti, ovo je vjerojatno jedan od najproduktivnijih načina da uložite u svoje znanje pa čak i znanje svoga djeteta!

Bez obzira na dob i prethodno predznanje, imate mogućnost naučiti svirati bubnjeve ili klavijature. :)


Bubnjevi

Bubanj, najstariji glazbeni instrument i jedan od tri predstavnika membranofonih instrumenata, kod kojih zvuk nastaje udaranjem batića po membrani od životinjske kože.

Bubnjevi su kolekcija doboša, činela, bas bubnja i ostalih udaraljki koje svira bubnjar, najčešće za jazz, rock ili drugu vrstu glazbe. 

Nazivaju se tako jer se po svim dijelovima instrumenta udara (doboš, bas bubanj, tomovi, činela itd.) 

Bubnjar koristi palice za bubnjeve da udara od membranu doboša ili činele, kako bi stvorio vibraciju, a time određeni ton. 

Klavijature

Jesu li instrumenti s klavijaturama tvoj najdraži tip instrumenata? Skoro svatko, tko je ikada, barem minimalno sudjelovao u stvaranju glazbe je sigurno udario kakvu crnu ili bijelu tipku.

Klavijature su dio nekih glazbenih instrumenata, a sastoje se od većih bijelih i manjih crnih tipki. Bijelih je tipki uvijek više, a crnih manje. Njihov ukupan broj može varirati ovisno o pojedinom glazbalu. Bijele tipke služe za izvođenje cijelih tonova, a crne za izvođenje polutonova.

Ovoj skupini instrumenata pripadaju klavir, čembalo, čelesta, orgulje, sintesajzer, harmonika, klavikord i svako drugo glazbalo koje ima klavijature.

Širok raspon klavijatura i zvukovne mogućnosti ovih glazbala omogućuju istodobno izvođenje melodijske pratnje i akordne linije. Ova su glazbala samo iznimno u sastavu simfonijskog orkestra.

Glazbeni studio Double stroke

Sve je počelo davnih dana kada jedan bend nije imao odgovarajući prostor za održavanje svojih proba, te ne samo da su uspjeli naći odličan prostor, već su došli na ideju da taj prostor iznajmljuju kolegama glazbenicima, koji su također muku mučili s pronalaskom vježbaona za svoje svirke, te su tako nastale prostorije za probe u Vrapču. Prostorije se inače nalaze u atomskom skloništu OŠ Grof Janko Drašković. 

Dva puta godišnje održavaju tečajeve (bubnjevi, klavijature, gitare, itd.) za početnike. Tečaj traje 2 mjeseca, održava se vikendom, i sastoji se od 16 školskih sati, a rad je u grupama. 

U njihovim prostorijama za probe svirali su brojni poznati glazbenici i bendovi. Neki od njih su snimili i spotove, poput Hladnog piva.

Poznati glazbenici i bendovi koji su svirali u Double stroke glazbenom studiju: Divas, Soulfingers, Zabranjeno pušenje, Jinx, Psihomodo pop, Leteći odred, Dino Dvornik, Tony Cetinski, Ivana Banfić, Boris Novković, Massimo Savić, Nikša Bratoš, Branimir Mihaljević, Danijela Martinović, Kiki Rahimovski, Robert Mareković, Darko Rundek, Jura Stublić, Edo Maajka, The beat fleet, Nered, Bolesna braća, General Woo, Elemental, Feminem, Lea Dekleva, Alan Hržica, Antonija Šola, Žanamari Lalić, Sane, Mangroove, Stampedo.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 225kn  VODITELJ BRODICE Tecaj B kategorije u trajanju 8 sati  steknite uvjerenje koje vrijedi dozivotno i zagospodarite morem za 225 kn
Detalji ponude...
[VODITELJ BRODICE] Tečaj B kategorije u trajanju 8 sati - steknite uvjerenje koje vrijedi doživotno i zagospodarite morem za 225 kn!

Iskusni predavač s 20 godina iskustva i male grupe, termini 9.2., 16.2. i 17.2., potrebna nadoplata ispita


Ocjena:
Sada samo 249kn Individualni tecaj sminkanja uz vodstvo kozmeticara s iskustvom  naucite o konturiranju tehnikama i nanosenju umjetnih trepavica za 249 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 800kn  EXCEL ACADEMY Kroz 30 skolskih sati temeljito savladajte program i postanite profesionalac u najkorisnijem alatu danasnjice za 800 kn
Detalji ponude...
[EXCEL ACADEMY] Kroz 30 školskih sati temeljito savladajte program i postanite profesionalac u najkorisnijem alatu današnjice za 800 kn!

Svi polaznici dobivaju knjigu ”Excel u poslovanju” autora i predavača Luke Kobeščaka, početak 4.2.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust