svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 42% - BOŽIĆNI KOLAČI 1kg blagdanskih kolača iz poznate Slastičarnice Millennium u centru grada! Oduševite obitelj i goste vrhunskim slasticama za 75 kn!

Prije:130kn
Sada samo:75kn
Prije:130kn
Sada samo:75kn
Prije:130kn
Sada samo:75kn
Sada samo:75kn Pogledaj detalje ponude
Kolači iz Slastičarnice Millennium

Blagdani uvijek najviše razvesele klince, gomila ljudi, brujanje razgovora i bogatstvo slastica dovoljni su da izmame osmijeh svakom djetetu.

Odrasli pak u blagdanima vide druge čari - primjerice neradni su. No, čak i za odrasle, tu je poznati osjećaj uzbuđenja i prisjećanje na djetinjstvo.

Ako vam pak prijeti mogućnost da ćete propustiti blagdansko slavlje i veselje jer ćete biti zaokupljeni pripremom hrane i kolača, Slastičarnica Millenium je tu da vam olakša bar dio posla, a njihove ćete kolače moći prezentirati kao svoje! Pssst, nećemo nikome reći! :)


U njihovoj slastičarnici naći ćete samo najbolje sastojke i najfinije slastice koje se mogu naći na vašem stolu uz šunku i šarene pisanice.

Upravo iz tog razloga je Millennium jedna od najpopularnijih i najposjećenijih slastičarnica u Zagrebu, odnosno nezaobilazna stanica u šetnji centrom grada!

Stoga, ove godine provedite blagdane u druženju s obitelji i ne brinite o kuhinjskim poslovima, a pripremu kolača prepustite profesionalcima Slastičarnice Millennium!

Slične ponude
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x