SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BOKS Trenirajte 3 puta tjedno kroz mjesec dana u profesionalnom okruženju Sportsko - kulturnog centra Arko za 123 kn!

Prije:250kn
Sada samo:123kn
Sada samo:123kn Ponuda je istekla
Trenirajte boks i isklešite tijelo

Današnjim načinom života, čovjek polako zapostavlja svoje psihofizičke sposobnosti, a svi znamo da je fizička aktivnost neosporna za zdravlje.

Ako ste se zasitili odlaska u teretanu i u potrazi ste za dinamičnim sportom koji će vaše tijelo dovesti u zavidnu formu, vrijeme je da krenete na boks.

Sportsko-kulturni centar Arko nudi vam 13 treninga u mješovitim grupama, prilagođene svim uzrastima.

boks

Aerobno je daleko zahtjevniji nego vježbanje u teretani, pa u kratkom vremenu možete zavidno poboljšate svoju izdržljivost, kao i sve motoričke sposobnosti, tj. koordinaciju, agilnost, ravnotežu, brzinu i eksplozivnu snagu (posebno ruku i ramenog pojasa).

Boks intenzivno topi masne naslage i jača sve skupine mišića, a naročito trbušnu muskulaturu. Ženama je naročito privlačan jer potiče mršavljenje i zatezanje cijelog tijela. :)

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 125kn  GRUPNI TRENING Mjesec dana vjezbanja  program po izboru 3x tjedno za 125 kn
[GRUPNI TRENING] Mjesec dana vježbanja - program po izboru 3x tjedno za 125 kn!

Izaberite Total Body Workout, TNS, Spartan 300, Power Yogu ili Morning mix te dovedite tijelo u željenu formu
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x