SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MEGA POPUST: 83% - BODY SLIM Uz 40 tretmana izgubite do 9 kg i smanjite obujam tijela 8-12 cm, rezultati vidljivi već nakon prvog dolaska za 1.599 kn!

Prije:9300kn
Sada samo:1599kn
Prije:9300kn
Sada samo:1599kn
Prije:9300kn
Sada samo:1599kn
Sada samo:1599kn Pogledaj detalje ponude
BODY SLIM 2018. - 40 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela

Riješite se najvećeg neprijatelja svojeg tijela u sigurnim rukama stručnjaka iz studija Akro iza kojeg je više 20 godina rada!

Riječ je inovativnom programu mršavljenja i oblikovanja tijela, posebno osmišljenog od osnivačice studija Akro, Nataše Vidas, kojim se ciljano smanjuje obujam tijela na željenim područjima i uz potpuno zdravu, kontroliranu prehranu gubi do 9 kg isključivo pohranjene masti bez štetnog utjecaja na zdravlje i funkcije tijela.

Osim modernih tehnologija posebnost paketa za mršavljenje i oblikovanje tijela “BODY SLIM 2018” je na kontinuiranom praćenju i prilagođavanju tretmana klijentu. Svakim dolaskom prate se napredak i stanja, te se parametri svih uređaja prilagođavaju, što u praksi znači da se vrijeme trajanja i intenzitet tretmana, ali i sam redoslijed programa prilagođavaju potrebama i željama korisnika.

Tretmanima smanjivanja obujma i preoblikovanja tijela ne smanjuje se tjelesna težina već se mijenjaju omjeri mišićne mase i masti te se razgrađuje površinski i dubinski celulit.

Koji su rezultati?
⚫ smanjivanje obujma tijela
⚫ smanjivanje tjelesne težine
⚫ pomlađivanje kože
⚫ učvršćivanje i podizanje mišića
⚫ razgradnja celulita
⚫ uklanjanje viška vode iz organizma
⚫ stvaranje zdravih prehrambenih navika

I ono najbolje - rast samopouzdanja!

Prvi rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska, a krajnji je rezultat smanjivanje obujma tijela 8-12 cm, te gubitak do čak 9 kg!

Bitno je napomenuti da je za smanjenje obujma i gubitak kilograma važno držati se dobivene prilagođene prehrane kojom ćete doći do cilja! Oni korisnici koji ne žele izgubiti kilograme, već samo oblikovati svoje tijelo to čine navedenim tretmanima koji korigiraju kritične zone tijela.


Ultrazvučna lipoliza – tretman razgradnje masnih stanica na kritičnim zonama (bokovi, bedra, trbuh, stražnjica, ruke) putem ultrazvučne energije djeluje na pucanje membrane masnih stanica i brzo smanjivanje obujma tijela na željenim područjima. Tretira se kritična zona prema izboru prilikom svakog dolaska.

Lipolaser – tretman najnovije tehnologije kojim se uz pomoć laserske zrake na najbrži i najjednostavniji način smanjuje masno tkivo i celulit. Tretira se cijelo tijelo prilikom svakog dolaska.

Body master programi i limfna drenaža - kombinacijom programa postiže se razgradnja potkožnog masnog tkiva, smanjivanje obujma i oblikovanje tijela, učvršćivanje i oblikovanje mišića te razgradnja površinskog i dubinskog celulita te detoksikacija tijela. Tretira se cijelo tijelo prilikom svakog dolaska.

Cold Bio laser – hladni laser djeluje na zatezanje i obnavljanje kože, potiče stvaranje kolagena i elastina u koži, prevenira stvaranje novog celulita i zadržavanje viška vode u organizmu. Tretira se kritična zona prema izboru prilikom svakog dolaska.

Ultrazvučnom lipolizom i Cold Bio laserom se u jednom programu mogu kombinirati maksimalno dvije različite kritične zone (trbuh - nadlaktice - bokovi - bedra - listovi).

Osim 40 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela, studio Akro vam također poklanja konzultacije i 2 mjerenja udjela masti, vode i minerala u tijelu nakon kojih ćete dobiti i preporučenu prehranu kojom se djeluje na gubitak viška tjelesne masti!

Tretmani su prilagođeni individualnim potrebama korisnika, a rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska!

Slične ponude

5 body wrappinga i 5 limfnih drenaža za 249 kn!

Učinkovita kombinacija tretmana za brzo uklanjanje celulita s kritičnih dijelova tijela


Ocjena:
Sada samo 135kn  LIPOLASER Savrsena alternativa kirurskoj liposukciji  3 tretmana laserom niske frekvencije za neinvazivno i bezbolno mrsavljenje za 135 kn
Detalji ponude...
[LIPOLASER] Savršena alternativa kirurškoj liposukciji - 3 tretmana laserom niske frekvencije za neinvazivno i bezbolno mršavljenje za 135 kn!

Patentirana i klinički dokazana metoda rastapa masti, ponuda se može koristiti u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku


Ocjena:
Sada samo 299kn 6 kavitacija ili radiofrekvencija i 6 limfnih drenaza za 299 kn
Detalji ponude...
6 kavitacija ili radiofrekvencija i 6 limfnih drenaža za 299 kn!

Krenite na vrijeme s pripremama za ljetnu figuru, zablistajte i osjećajte se samopouzdanije


Ocjena:
Sada samo 179kn  ANTICELULITNA MASAZA Rijesite se tvrdokornog celulita uz 3 tretmana za 179 kn
Detalji ponude...
[ANTICELULITNA MASAŽA] Riješite se tvrdokornog celulita uz 3 tretmana za 179 kn!

Uživajte u čvršćoj i mekšoj koži te postignite željeni izgled uz stručno osoblje u Studiju Nika


Ocjena:
Sada samo 99kn Kozmeticke usluge po izboru  voucher za 99 kn u vrijednosti 400 kn
Detalji ponude...
Kozmetičke usluge po izboru - voucher za 99 kn u vrijednosti 400 kn!

Anticelulitne masaže, depilacija, mikrodermoabrazija lica, masaže, ugradnja noktiju, trajni lak


Ocjena:
Sada samo 2799kn Do savrsene figure bez noza Isprobajte Exilis™ Elite  najbrzi i najsnazniji uredjaj za oblikovanje tijela te izgubite cak do 10 cm u samo 6 dolazaka
Detalji ponude...
Do savršene figure bez noža! Isprobajte Exilis™ Elite - najbrži i najsnažniji uređaj za oblikovanje tijela te izgubite čak do 10 cm u samo 6 dolazaka

Uklonite masne naslage i zategnite kožu trbuha, cijelih nogu ili lica i vrata u Rotim Medical Centru od 2.799 kn!


Ocjena:
Sada samo 199kn 5 anticelulitnih masaza u salonu Golden Beauty za 199 kn
Detalji ponude...
5 anticelulitnih masaža u salonu Golden Beauty za 199 kn!

Redovitim tretmanima riješite se celulita i pripremite za savršene odjevne kombinacije


Ocjena:
Sada samo 199kn INOVATIVNA metoda uklanjanja celulita i masnih naslaga s nogu trbuha i struka Maderoterapija oklagijama oblikuje tijelo i zateze kozu za 199 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 999kn  MED2CONTOUR Revolucija u mrsavljenju TRAJNI i odmah vidljivi rezultati uz 3 tretmana velike ili male zone po izboru od 999 kn
Detalji ponude...
[MED2CONTOUR] Revolucija u mršavljenju! TRAJNI i odmah vidljivi rezultati uz 3 tretmana velike ili male zone po izboru od 999 kn!

Čak 2,5 cm manje već nakon prvog dolaska! Višestruko nagrađivani inovativni aparat za brzo mršavljenje


Ocjena:
Sada samo 179kn 3 anticelulitne masaze i 3 radiofrekvencije nogu u La Crème Wellness  Beauty Spa Centru za 179 kn
Detalji ponude...
3 anticelulitne masaže i 3 radiofrekvencije nogu u La Crème Wellness & Beauty Spa Centru za 179 kn!

Zategnite kožu, poboljšajte cirkulaciju i povećajte samopouzdanje s tijelom o kakvom ste oduvijek sanjali


Ocjena:
Sada samo 149kn 3 anticelulitne masaze nogu  zablistajte na plazi puni samopouzdanja za 149 kn
Detalji ponude...
3 anticelulitne masaže nogu - zablistajte na plaži puni samopouzdanja za 149 kn!

Riješite se celulita i masnih naslaga te oblikujte tijelo u savršenu figuru u Salonu Grazia


Ocjena:
Sada samo 349kn 2 kriolipolize 2 dijatermije 2 anticelulitne masaze limfna drenaza i body former  docekajte ljeto s novom figurom i puni samopouzdanja za 349 kn
Detalji ponude...
2 kriolipolize, 2 dijatermije, 2 anticelulitne masaže, limfna drenaža i body former - dočekajte ljeto s novom figurom i puni samopouzdanja za 349 kn!

Smanjite celulit i masno tkivo, aktivirajte izmjenu tvari u organizmu i osjećajte se bolje u Salonu ljepote Bellus Femina


Ocjena:
Sada samo 349kn  18 TRETMANA MRSAVLJENJA 6 kavitacija 6 anticelulitnih masaza i 6 body wrappinga s coffeinom i L carnitinom za 349 kn
Detalji ponude...
[18 TRETMANA MRŠAVLJENJA] 6 kavitacija, 6 anticelulitnih masaža i 6 body wrappinga s coffeinom i L-carnitinom za 349 kn!

Riješite se celulita i masnog tkiva, poboljšajte cirkulaciju i uklonite štetne tvari iz organizma

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x