SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MEGA POPUST: 83% - BODY SLIM Uz 40 tretmana izgubite do 9 kg i smanjite obujam tijela 8-12 cm, rezultati vidljivi već nakon prvog dolaska za 1.599 kn!

Prije:9300kn Sada samo:1599kn
Prije:9300kn Sada samo:1599kn
Prije:9300kn Sada samo:1599kn
Sada samo:1599kn Pogledaj detalje ponude
BODY SLIM 2018. - 40 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela

Riješite se najvećeg neprijatelja svojeg tijela u sigurnim rukama stručnjaka iz studija Akro iza kojeg je više 20 godina rada!

Riječ je inovativnom programu mršavljenja i oblikovanja tijela, posebno osmišljenog od osnivačice studija Akro, Nataše Vidas, kojim se ciljano smanjuje obujam tijela na željenim područjima i uz potpuno zdravu, kontroliranu prehranu gubi do 9 kg isključivo pohranjene masti bez štetnog utjecaja na zdravlje i funkcije tijela.

Osim modernih tehnologija posebnost paketa za mršavljenje i oblikovanje tijela “BODY SLIM 2018” je na kontinuiranom praćenju i prilagođavanju tretmana klijentu. Svakim dolaskom prate se napredak i stanja, te se parametri svih uređaja prilagođavaju, što u praksi znači da se vrijeme trajanja i intenzitet tretmana, ali i sam redoslijed programa prilagođavaju potrebama i željama korisnika.

Tretmanima smanjivanja obujma i preoblikovanja tijela ne smanjuje se tjelesna težina već se mijenjaju omjeri mišićne mase i masti te se razgrađuje površinski i dubinski celulit.

Koji su rezultati?
⚫ smanjivanje obujma tijela
⚫ smanjivanje tjelesne težine
⚫ pomlađivanje kože
⚫ učvršćivanje i podizanje mišića
⚫ razgradnja celulita
⚫ uklanjanje viška vode iz organizma
⚫ stvaranje zdravih prehrambenih navika

I ono najbolje - rast samopouzdanja!

Prvi rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska, a krajnji je rezultat smanjivanje obujma tijela 8-12 cm, te gubitak do čak 9 kg!

Bitno je napomenuti da je za smanjenje obujma i gubitak kilograma važno držati se dobivene prilagođene prehrane kojom ćete doći do cilja! Oni korisnici koji ne žele izgubiti kilograme, već samo oblikovati svoje tijelo to čine navedenim tretmanima koji korigiraju kritične zone tijela.


Ultrazvučna lipoliza – tretman razgradnje masnih stanica na kritičnim zonama (bokovi, bedra, trbuh, stražnjica, ruke) putem ultrazvučne energije djeluje na pucanje membrane masnih stanica i brzo smanjivanje obujma tijela na željenim područjima. Tretira se kritična zona prema izboru prilikom svakog dolaska.

Lipolaser – tretman najnovije tehnologije kojim se uz pomoć laserske zrake na najbrži i najjednostavniji način smanjuje masno tkivo i celulit. Tretira se cijelo tijelo prilikom svakog dolaska.

Body master programi i limfna drenaža - kombinacijom programa postiže se razgradnja potkožnog masnog tkiva, smanjivanje obujma i oblikovanje tijela, učvršćivanje i oblikovanje mišića te razgradnja površinskog i dubinskog celulita te detoksikacija tijela. Tretira se cijelo tijelo prilikom svakog dolaska.

Cold Bio laser – hladni laser djeluje na zatezanje i obnavljanje kože, potiče stvaranje kolagena i elastina u koži, prevenira stvaranje novog celulita i zadržavanje viška vode u organizmu. Tretira se kritična zona prema izboru prilikom svakog dolaska.

Ultrazvučnom lipolizom i Cold Bio laserom se u jednom programu mogu kombinirati maksimalno dvije različite kritične zone (trbuh - nadlaktice - bokovi - bedra - listovi).

Osim 40 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela, studio Akro vam također poklanja konzultacije i 2 mjerenja udjela masti, vode i minerala u tijelu nakon kojih ćete dobiti i preporučenu prehranu kojom se djeluje na gubitak viška tjelesne masti!

Tretmani su prilagođeni individualnim potrebama korisnika, a rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299kn  CELLUSHOCK Revolucionarni paket od cak 12 ucinkovitih tretmana za mrsavljenje te razbijanje celulita i masnih naslaga za 299 kn
Detalji ponude...
[CELLUSHOCK] Revolucionarni paket od čak 12 učinkovitih tretmana za mršavljenje te razbijanje celulita i masnih naslaga za 299 kn!

3 limfne drenaže, 3 vakuuma s RF-om, 3 termo deke i 3 body wrappinga - iznenadite se rezultatima ove kombinacije


Ocjena:
Sada samo 395kn  BLIC MRSAVLJENJE 15 tretmana koji tope masne naslage na kriticnim zonama  brze smanjenje obujma i oblikovanje tijela za 395 kn
Detalji ponude...
[BLIC MRŠAVLJENJE] 15 tretmana koji tope masne naslage na kritičnim zonama - brže smanjenje obujma i oblikovanje tijela za 395 kn!

Kavitacija ili RF, lipolaser, termo deka, vibracijska platforma, limfna drenaža, plan prehrane i GRATIS pomlađivanje lica


Ocjena:
Sada samo 329kn 3 ultrazvucne kavitacije 3 limfne drenaze s infracrvenim zrakama i efektom termo deke te 3 body wrappinga trbuha za 329 kn
Detalji ponude...
3 ultrazvučne kavitacije, 3 limfne drenaže s infracrvenim zrakama i efektom termo deke te 3 body wrappinga trbuha za 329 kn!

Učinkovitim tretmanima riješite se tvrdokornih masnih naslaga i celulita na kritičnim zonama


Ocjena:
Sada samo 1299kn  TOTAL BODY MAKEOVER 48 tretmana mrsavljenja  ulozite u tijelo iz snova i uzivajte u figuri na kojoj ce vam svi zavidjeti za 1 299 kn
Detalji ponude...
[TOTAL BODY MAKEOVER] 48 tretmana mršavljenja - uložite u tijelo iz snova i uživajte u figuri na kojoj će vam svi zavidjeti za 1.299 kn!

Vakumska kriolipoliza, Bodyformer shaper, limfna drenaža, ultrazvuk, vakuum masaža čašama uz GRATIS plan prehrane


Ocjena:
Sada samo 349kn  12 TRETMANA MRSAVLJENJA 3 kavitacije 3 body wrappinga 3 anticelulitne masaze i 3 limfne drenaze gratis za 349 kn
Detalji ponude...
[12 TRETMANA MRŠAVLJENJA] 3 kavitacije, 3 body wrappinga, 3 anticelulitne masaže i 3 limfne drenaže gratis za 349 kn!

Izgubite višak kilograma, riješite se celulita i masnih naslaga te oblikujte savršenu figuru


Ocjena:
Sada samo 1599kn  BODY SLIM Uz 40 tretmana izgubite do 9 kg i smanjite obujam tijela 8 12 cm rezultati vidljivi vec nakon prvog dolaska za 1 599 kn
Detalji ponude...
[BODY SLIM] Uz 40 tretmana izgubite do 9 kg i smanjite obujam tijela 8-12 cm, rezultati vidljivi već nakon prvog dolaska za 1.599 kn!

Lipolaser, UZV lipoliza, Body Master, limfna drenaža, Cold Bio laser + analiza organizma, konzultacije i plan prehrane