SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 51% - BADMINTON Najam terena u Sportskom centru Concordia - 5 vikend termina u trajanju 60 minuta, iskoristivo kroz mjesec dana za 99 kn!

Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Badminton

Badminton je vrlo raširen oblik rekreacije, koji se najčešće igra u prirodi i bez ikakvih određenih pravila. Ukoliko želite vidjeti kakav je osjećaj igrati badminton na način kako ga igraju profesionalci sada imate jedinstvenu priliku. Okušajte se u igri na terenu, po propisanim pravilima - garantiramo da ćete se dobro zabaviti i oznojiti.

Kao i većina sportova s reketom i badminton je nastao u dalekoj Aziji, točnije u Kini, a njegovi začeci datiraju s početka prethodnog milenija. U igri susreću se dva pojedinaca ili dva para. Igrači igraju svaki na svojoj strani pravokutnog terena, podijeljenog mrežom po sredini. Cilj je udariti lopticu tako da prijeđe mrežu i padne u suprotnu polovicu terena, s ciljem da je protivnik ne uspije vratiti. Lopticu je dopušteno udariti samo jednom prije nego što prijeđe mrežu.

opisslike

Teren za badminton veličine je 5,18x13,40 metara (za pojedinačnu igru) ili 6,1x13,40 m (za parove). Na svakoj polovici igrališta nalaze se po dva servisna polja.

Iako je teren naizgled malen, za natjecateljski badminton potrebno je biti tehnički, ali i kondiciono vrlo spreman jer prosječni igrač može tijekom jednog meča pretrčati i do 4 kilometara.

Tipično se ističu sljedeće karakteristike koje se očekuju od vrhunskog igrača badmintona: eksplozivnost radi velikog broja učestalih skokova i promjena smjera, sposobnost brze reakcije, naglašena aerobna izdržljivost.

Slične ponude

Zaplovi Kupom na povijesnoj lađi Zora - 90 minuta vožnje uz piće dobrodošlice i tradicionalni kolačić do 11.9. za samo 75 kn!

Doživi nezaboravnu pustolovinu i priče iz prošlosti, djeca do 3 godine gratis paket, kućni ljubimci dobrodošli


Ocjena:
Sada samo 125kn  BADMINTON NA VELESAJMU Mjesec dana treninga za djecu ili odrasle uz ukljucenu potrebnu opremu od 125 kn
Detalji ponude...
[BADMINTON NA VELESAJMU] Mjesec dana treninga za djecu ili odrasle uz uključenu potrebnu opremu od 125 kn!

Zabava i stjecanje novih vještina uz pomoć višestruke prvakinje Andree Žvorc, početak 3.9.


Ocjena:
Sada samo 149kn  FUN PARK BIOGRAD by MIRNOVEC  Zabava na ludim tematskim voznjama virtualno interaktivno putovanje kuca strave i jos mnogo vise za 149 kn
Detalji ponude...
[FUN PARK BIOGRAD by MIRNOVEC] Zabava na ludim tematskim vožnjama, virtualno interaktivno putovanje, kuća strave i još mnogo više za 149 kn!

Cjelodnevna ulaznica za uživanje na novim atrakcijama, dosad neviđenim u regiji - korištenje u terminu 18.8. do 1.9.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x