SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 51% - BADMINTON Najam terena u Sportskom centru Concordia - 5 vikend termina u trajanju 60 minuta, iskoristivo kroz mjesec dana za 99 kn!

Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Badminton

Badminton je vrlo raširen oblik rekreacije, koji se najčešće igra u prirodi i bez ikakvih određenih pravila. Ukoliko želite vidjeti kakav je osjećaj igrati badminton na način kako ga igraju profesionalci sada imate jedinstvenu priliku. Okušajte se u igri na terenu, po propisanim pravilima - garantiramo da ćete se dobro zabaviti i oznojiti.

Kao i većina sportova s reketom i badminton je nastao u dalekoj Aziji, točnije u Kini, a njegovi začeci datiraju s početka prethodnog milenija. U igri susreću se dva pojedinaca ili dva para. Igrači igraju svaki na svojoj strani pravokutnog terena, podijeljenog mrežom po sredini. Cilj je udariti lopticu tako da prijeđe mrežu i padne u suprotnu polovicu terena, s ciljem da je protivnik ne uspije vratiti. Lopticu je dopušteno udariti samo jednom prije nego što prijeđe mrežu.

opisslike

Teren za badminton veličine je 5,18x13,40 metara (za pojedinačnu igru) ili 6,1x13,40 m (za parove). Na svakoj polovici igrališta nalaze se po dva servisna polja.

Iako je teren naizgled malen, za natjecateljski badminton potrebno je biti tehnički, ali i kondiciono vrlo spreman jer prosječni igrač može tijekom jednog meča pretrčati i do 4 kilometara.

Tipično se ističu sljedeće karakteristike koje se očekuju od vrhunskog igrača badmintona: eksplozivnost radi velikog broja učestalih skokova i promjena smjera, sposobnost brze reakcije, naglašena aerobna izdržljivost.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 38kn  AQUAPARK ADAMOVEC Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenima  iskoristivo svim danima u tjednu za samo 38 kn
Detalji ponude...
[AQUAPARK ADAMOVEC] Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenima - iskoristivo svim danima u tjednu za samo 38 kn!

Divlja rijeka, bazen plaža, gejziri i dječji bazeni, djeca do 4 godine GRATIS ulaz


Zaplovi Kupom na povijesnoj lađi Zora - 90 minuta vožnje uz piće dobrodošlice i tradicionalni kolačić do 14.7. za samo 75 kn!

Doživi nezaboravnu pustolovinu i priče iz prošlosti, djeca do 3 godine gratis paket, kućni ljubimci dobrodošli