SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BADMINTON Najam terena u Sportskom centru Concordia - 5 vikend termina u trajanju 60 minuta, iskoristivo kroz mjesec dana za 99 kn!

Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Pogledaj detalje ponude
Badminton

Badminton je vrlo raširen oblik rekreacije, koji se najčešće igra u prirodi i bez ikakvih određenih pravila. Ukoliko želite vidjeti kakav je osjećaj igrati badminton na način kako ga igraju profesionalci sada imate jedinstvenu priliku. Okušajte se u igri na terenu, po propisanim pravilima - garantiramo da ćete se dobro zabaviti i oznojiti.

Kao i većina sportova s reketom i badminton je nastao u dalekoj Aziji, točnije u Kini, a njegovi začeci datiraju s početka prethodnog milenija. U igri susreću se dva pojedinaca ili dva para. Igrači igraju svaki na svojoj strani pravokutnog terena, podijeljenog mrežom po sredini. Cilj je udariti lopticu tako da prijeđe mrežu i padne u suprotnu polovicu terena, s ciljem da je protivnik ne uspije vratiti. Lopticu je dopušteno udariti samo jednom prije nego što prijeđe mrežu.

opisslike

Teren za badminton veličine je 5,18x13,40 metara (za pojedinačnu igru) ili 6,1x13,40 m (za parove). Na svakoj polovici igrališta nalaze se po dva servisna polja.

Iako je teren naizgled malen, za natjecateljski badminton potrebno je biti tehnički, ali i kondiciono vrlo spreman jer prosječni igrač može tijekom jednog meča pretrčati i do 4 kilometara.

Tipično se ističu sljedeće karakteristike koje se očekuju od vrhunskog igrača badmintona: eksplozivnost radi velikog broja učestalih skokova i promjena smjera, sposobnost brze reakcije, naglašena aerobna izdržljivost.

Slične ponude

Šetnja Zagrebom na drugačiji način! Otkrij skrivene legende i mitove u gradu - HIT tura s razigranim Kolumbinama!

Saznaj zanimljive gradske priče, pogodi iz kojih filmova i predstava su dijalozi i nasmij se do suza već od 63 kn!


Ocjena:
Sada samo 100kn  SPA DAN ADAMOVEC Cjelodnevno opustanje u aquaparku uz bazene i saune  iskoristivo svim danima u tjednu za 100 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 45kn  AQUAPARK ADAMOVEC Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenimaIskoristivo svim danima u tjednu za samo 45 kn
Detalji ponude...
[AQUAPARK ADAMOVEC] Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenimaIskoristivo svim danima u tjednu za samo 45 kn!

Divlja rijeka, bazen plaža, gejziri i dječji bazeni, djeca do 4 godine GRATIS ulaz, iskoristivo do 31.1.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust