SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AUTOŠKOLA Vozački za B kategoriju po NAJNIŽOJ CIJENI do sada za 4.699 kn!35 sati vožnje i 30 sati predavanja u Autoškoli Volovčica, termin do 31.7.


Sada samo:4699kn

Sada samo:4699kn

Sada samo:4699kn

Sada samo:4699kn

Sada samo:4699kn

Sada samo:4699kn
Sada samo:4699kn Ponuda je istekla
Vozački po najboljoj cijeni u Autoškoli Volovčica!

Već dugo maštaš o polaganju vozačkog, ali te od cijene boli glava? Bez brige, dogovorili smo za tebe super popust za vozački!

Ali nije samo popust super! Super je i autoškola koja će se pobrinuti da vozački položiš što prije i sa što manje stresa. :)

Autoškola Volovčica djeluje od 1991. godine, te je jedna od prvih privatnih auto škola u Republici Hrvatskoj. 

Od samog početka cilj im je dobra i kvalitetna obuka budućih vozača. U skladu s time upošljavaju stručan tim nastavnika i instruktora vožnje koji pristupaju kandidatima individualno, te svojim radom postižu izuzetne rezultate. 

Dokaz kvaliteti njihovog rada jest činjenica da u Autoškolu Volovčica kandidati ne dolaze slučajno, već po preporuci prijašnjih polaznika koji su kod njih uspješno savladali program osposobljavanja za vozače. 

U nastavi se koriste suvremenim računalnim sustavom za učenje i testiranje, te ostalim pomagalima koja su djelotvorna u stjecanju znanja.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 199kn  AUTO KLIMA Kompletan servis i punjenje do 1000g plina za 199 kn
[AUTO KLIMA] Kompletan servis i punjenje do 1000g plina za 199 kn!

Kontrola klime, vakuumiranje sistema, promjena i punjenje plinom R134 te izmjena ulja u kompresoru


Ocjena:
Sada samo 1690kn  ZUPCASTI REMEN Obavezna promjena nakon 120 000 prijedjenih km ili 5 godina koristenja vozila  sprijecite unistavanje motora i osigurajte sebe i druge u prometu
Ocjena:
Sada samo 149kn Punjenje i kontrola auto klime do 500g plina u Autoservisu Safety Car  pripremite svog limenog ljubimca za tople dane i sprijecite moguce kvarove za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 199kn  AUTO KLIMA Punjenje do 500g uz ukljucenu izmjenu ulja za 199 kn
[AUTO KLIMA] Punjenje do 500g uz uključenu izmjenu ulja za 199 kn!

Na vrijeme se pripremite i uživajte u ugodnoj vožnji za vrijeme vrućina u Autopraonici Jimmy


Ocjena:
Sada samo 249kn Kompletno kemijsko ciscenje unutrasnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja Rijesite se prljavstine bakterija i neugodnih mirisa od 249 kn
Ocjena:
Sada samo 199kn  AUTO KLIMA Servis punjenje i izmjena ulja u sistemu za 199 kn
Ocjena:
Sada samo 120kn  ZAMJENA GUMA Demontaza balansiranje i montaza s celicnim felgama do 17 cola u Auto centru Bujan za 120 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x