SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AQUAPARK ADAMOVEC Godišnja karta za neograničeno guštanje u unutarnjim i vanjskim bazenima za 450 kn!

Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Prije:650kn
Sada samo:450kn
Sada samo:450kn Ponuda je istekla
Aquapark Adamovec - cjelodnevna ulaznica za kupanje za jednu osobu!

Bazeni su opremljeni divljom rijekom, bazenom s plažom, toboganom i gejzirom i raznim atrakcijama ❢ 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih sadržaja:

❢ rekreacijski bazen s masažama i gejzirima 
❢ bazen plaža površine je 220m2 
❢ bazen sa slapovima i masažama 
❢ dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20m2 

Unutarnji bazeni: u modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. 

Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za vas i vaše društvo.

U aquaparku možete uživati uz bogat wellness i fitness program koji nudi brojne saune, masaže, tuševe iznenađenja, jaccuzije, fitness centar te sve što je potrebno za odgovarajuću njegu tijela i dobru kondiciju. Saune i fitness se nadoplaćuju.

A la carte restoran Aqua Park moderno je uređen restoran sa 144 sjedećih mjesta koji svojim posjetiteljima nudi različita vrhunska jela po narudžbi. Stvoren za uživanje u gastronomiji i opuštanje uz vodenu avanturu Aqua Park je restoran za organizaciju različitih događanja i evenata. 

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 54kn Setnja Zagrebom na drugaciji nacin Otkrij skrivene legende i mitove u gradu Rezerviraj vec sada HIT turu s razigranim Kolumbinama u terminima kroz 10 mjesec
Ocjena:
Sada samo 35kn TERME JEZERCICA  cjelodnevno uzivanje za djecu i odrasle na unutarnjim bazenima s termalnom vodom vec od 35 kn
TERME JEZERČICA - cjelodnevno uživanje za djecu i odrasle na unutarnjim bazenima s termalnom vodom već od 35 kn!

Gejziri, tobogani, umjetna kiša, vodena masaža i bazeni s termalnom vodom, besplatan ulaz za djecu do 5 godina


Ocjena:
Sada samo 49kn  AQUAPARK ADAMOVEC Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenimaIskoristivo svim danima u tjednu za samo 49 kn
[AQUAPARK ADAMOVEC] Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenimaIskoristivo svim danima u tjednu za samo 49 kn!

Divlja rijeka, bazen plaža, gejziri i dječji bazeni, djeca do 4 godine GRATIS ulaz, iskoristivo do 23.12.
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x