SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ponuda dana: ADVENT Uživajte u romantičnoj Veroni te guštajte u blagdanskom raspoloženju i ponudi šarenih štandova u Veneciji i otocima lagune za 520 kn!


Sada samo:520kn

Sada samo:520kn

Sada samo:520kn

Sada samo:520kn

Sada samo:520kn

Sada samo:520kn

Sada samo:520kn

Sada samo:520kn
Sada samo:520kn Pogledaj detalje ponude
Advent u Veroni i Veneciji 

Najromantičniji gradovi Verona i Venecija zagrnuti u predbožiću čaroliju pružaju poseban doživljaj, ulicama se širi miris božićnih slastica, kuhanog vina, zvuk smijeha i pjesme. Doživite posebnu atmosferu ova dva grada i usput obavite predbožićni šoping te guštajte u tradicionalnim slasticama.

1. dan

Po dolasku u Veronu slijedi razgled i šetnja s pratiteljem putovanja Piazza Erbe - Arena - Piazza dei Signori - Julijina kuća gdje se nalazi možda najpoznatiji balkon na svijetu ispod kojeg je Romeo svojoj voljenoj šaputao najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Ispred kuće nalazi se spomenik Juliji pred kojim se cijeli svijet moli za ljubav, a zid nasuprot njega ispisan je ljubavnim porukama koje su inspirirane ovim mjestom.

U starom dijelu Verone možete vidjeti Julijinu kuću sa slavnim balkonom s kojeg je Julija izjavila nadaleko poznate riječi: “Romeo, o Romeo zašto si Romeo.” U dvorištu kuće nalazi se najpoznatija atrakcija u Veroni, a to je kip same Julije. Legenda kaže da će onaj koji dodirne Julijine grudi imati sreće u ljubavi.

Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za kupovinu poklona i suvenira, uživanje u predblagdanskom okruženju, posjet božićnom sajmu ili degustaciju božićnih kolača.
Okupljanje grupe u slobodno vrijeme i odlazak prema hotelu. Noćenje.2. dan 

Nakon što se iskrcate iz vaporetta (brodić koji vas vozi od pristaništa Punta Sabbioni do Venecije) imat ćete vremena posjetiti zanimljive otoke lagune. 

Prvo odredište je Venecija , Trg Sv.Marka. Imat ćete priliku prošetati Venecijom uz pratitelja i razgledati najvažnije znamenitosti: Kanal Giudecca - Riva Degli Schiavoni - Most Uzdaha - Trg sv. Marka - Duždeva palača - Bazilika sv. Marka - Most Rialto - Kanal Grande. Nakon toga možete uživati u slobodnom vremenu, posjetu muzejima i romantičnoj šetnji slikovitim ulicama.

Slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima ili romantičnu šetnju uličicama Venecije. Nakon slobodnog vremena, okupljanje grupe i odlazak prema Muranu, svjetski poznatom otoku zahvaljujući izradi staklenih predmeta. 

U radionici koju ćete posjetiti moći ćte vidjeti izložene predmete koji datiraju od početka proizvodnje pa sve do danas. Imat ćete priliku i iz prve ruke vidjeti kako vrsni umjetnici staklari pred vašim očima prezentiraju način izrade jednostavnih staklenih oblika.

Zatim krećete prema Buranu, otoku najpoznatijem po čipkarstvu i svojim šareno obojanim kućicama koje su izgrađene kako bi ribari za vrijeme oluja lakše pronašli svoje domove. Ovaj slikoviti otok pruža savršeni užitak i zahvaljujući bogatoj gastronomskloj ponudi, a i trgovine prepune šarenih modnih detalja neće vas ostaviti ravnodušnima.

Slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i vožnja do pristaništa Punta Sabbioni, kratki predah i ukrcaj u autobus.

Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim satima.


Slične ponude

[VERONA] Wellness odmor u gradu Romea i Julije! 3 ili 4 dana s doručkom ili polupansionom za dvoje u luksuznom hotelu**** od 1.532 kn!

+ sauna, turska kupelj, fitness, terasa s jacuzzijem i sunčalištem, dijete do 6god gratis boravak, korištenje do 31.10.


[PRAG] Otkrijte magiju zlatnog grada koja će vas osvojiti na prvu - 3 ili 4 dana s doručkom za dvoje u hotelu*** već od 474 kn!

Uživajte u prijateljskoj atmosferi, očaravajućoj arhitekturi i odličnom češkom pivu, iskoristivo do 31.12.


[ITALIJA, BOLOGNA] 4 dana s doručkom za dvoje u Art hotelu*** u centrugrada - istražite neotkrivenu talijansku ljepoticu za 2.820 kn!

Simpatični grad koji oduševljava prelijepom arhitekturom i gastro delicijama, gratis boca vina u sobi, iskoristivo do 30.12.


[KRAKOW] Doživite avanturu u gradu zmajeva i dvoraca! 3 ili 4 dana s doručkom za dvoje u hotelu*** nedaleko od centra već od 999 kn!

Razgledajte kraljevski dvorac Wawel, kip strašnog zmaja i tvornicu Oskara Schindlera, korištenje do 31.10.


[TOSKANA] 4 dana s doručkom za dvoje u Villi La Pippola - istražite simpatično mjesto Fosdinovo i prekrasni dvorac Malaspina za 1.137 kn!

Isplanirajte romantičan odmor u čarobnoj talijanskoj regiji, dijete do 12 godina gratis boravak, iskoristivo do 30.12.


[RIM] 3, 4 ili 5 dana s doručkom za dvoje u Hotelu Club House Roma**** u blizini centra grada i Vatikanskih muzeja od 1.199 kn!

Istražite antičke ulice Vječnog grada, posjetite Fontanu di Trevi, Koloseum i Baziliku sv. Petra, korištenje do 29.12.


[MAĐARSKA] 3 ili 4 dana s doručkom za dvoje u Ditlin Boutique hotelu uz 10% popusta na ulaznice za obližnje terme od 1.095 kn!

+ 10% popusta na ulaznice za Pannon Csillagda planetarij, besplatan WiFi i parking, korištenje do 31.10.


[VENECIJA] Upoznajte čari poznate talijanske ljepotice i uživajte u njenoj neponovljivoj romantici - 3 ili 4 dana za dvoje u hotelu**** od 1.972 kn!

Provozajte se gondolom Canalom Grande, razgledajte Duždevu palaču i popijte kavu na Trgu sv. Marka, do 31.12.


[PRAG] Magija zlatnog grada nikoga ne ostavlja ravnodušnim! 3 ili 4 dana s doručkom za dvoje u hotelu*** Svornost od 599 kn!

+ 10% popusta na konzumaciju u hotelskom restoranu i 10% popusta za Outlet Shopping Centre, do 31.12.


[BUDIMPEŠTA] 4 ili 5 dana za 2 do 5 osoba u apartmanu u samom centru grada - doživite ljepotu kraljevskog grada na devet mostova od 1.284 kn!

Prošećite obalom Dunava s dragom osobom ili uživajte u zabavnom odmoru s ekipom ili obitelji, korištenje do 31.12.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x