SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

5 TRETMANA PODIZANJA GRUDI Nekirurška metoda korekcije oblika dojki aparatom ESMA s kojim ćete povećati tonus i zategnuti opuštenu kožu za 600 kn!

Prije:1500kn
Sada samo:600kn
Prije:1500kn
Sada samo:600kn
Prije:1500kn
Sada samo:600kn
Prije:1500kn
Sada samo:600kn
Prije:1500kn
Sada samo:600kn
Sada samo:600kn Ponuda je istekla
Tretman "Ponos žene"

Skoro svaka žena poznaje fenomen promjene oblika dojki nakon porođaja i dojenja, gubitka težine ili zbog dobnih promjena. Koža gubi elastičnost, smanjuje se cirkulacija krvi kao i količina kisika i hranjivih tvari u stanicama, ometa se metabolizam i brzina stanične diobe stanica kože, smanjuje se vlaga i sadržaj kolagenskih vlakana elastičnog okvira kože. 

Za rješavanje takvog estetskog zadatka kao što je obnova izgubljenog tonusa dojke, specijalisti Instituta ESMA razvili su poseban aparatni program nekirurške korekcije oblika dojkeTo je jedan od najsigurnijih i najučinkovitijih načina za podizanje dojke, obnavljanje volumena i oblika bez operacije. Aparatni kompleks ESMA modulira posebne impulse karakteristične za zdrave stanice.

Takav učinak obnavlja bioenergetsku ravnotežu grudi, što pridonosi procesu regeneracije stanica, započinje proces sinteze kolagena, aktivira se metabolizam masti, poboljšava se cirkulacija krvi, otvara protok limfe, normalizira se ravnoteža vode, elektrolita i energetski metabolizam. Tretman stimulira vlastite resurse osobe, što osigurava dugotrajan i postojan učinak.

Pod djelovanjem slabih strujnih impulsa povećava se ukupan ton pojedinačnih mišićnih vlakana. Izometrijska kontrakcija utječe na jedan snop mišića, stimulirajući vlakna i povećavajući njihovu snagu bez napora. Visoki učinak postiže se činjenicom da uređaj čini mišić klavikule aktivnim, što automatski podiže grudi. Prekrasne, stegnute dojke, nisu samo nepobjedivo oružje, nego i ponos svake žene. Za dugotrajan efekt preporučuje se 10-15 tretmana (ovisno o dobi klijenta)

Rezultati tretmana

✿ poboljšane konture dojki 

✿ poboljšanje teksture i kvalitete kože dojki 

✿ zaglađivanje bora 

✿ smanjenje rastegnute, opuštene kože  

✿ povećajte tonusa kože dojki i formiranje mišićnog reljefa 

Tretman se ne preporučuje:

✿ ženama s dijagnozom tumora dojke 
  
✿ osobama s urođenim srčanim stimulatorom

 ✿osobama koje boluju od epilepsije 

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 249kn TETOVAZA  imate ideju ali nemate hrabrosti Neka vas ova luda akcija potakne
TETOVAŽA - imate ideju, ali nemate hrabrosti? Neka vas ova luda akcija potakne!

Platite samo 249 kn za tetovažu u vrijednosti čak 600 kn u studiju s 11 godina iskustva!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x