SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

35 TRETMANA MRŠAVLJENJA Preoblikujte svoje tijelo! Otopite masne naslage, reducirajte celulit, izbacite toksine i napokon obucite svoje najdraže hlače!

Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Prije:6550kn
Sada samo:1310kn
Sada samo:1310kn Ponuda je istekla
Studio za oblikovanje tijela Nova forma J. Lo

Nova Forma nudi individualne programe za mršavljenje u kombinaciji sa stručnim osobljem i osobnim asistentima kako biste na efikasan i zdrav način ostvarili željene rezultate.

Način rada studija za mršavljenje i oblikovanje tijela temelji se na dugogodišnjem iskustvu u oblikovanju tijela te revolucionarnim tehnološkim dostignućima. U studiju probleme prekomjerne težine, uklanjanja masnih naslaga te učvršćivanje muskulature rješavaju na cjelokupan i inovativan način. Cjelokupan zato što se problema rješavate u potpunosti i trajno koristeći vježbanje i korigirajući prehranu.

Ovaj put za vas su složili paket od čak 35 učinkovitih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela koji će vas dovesti do idealne figure!

Vježbanje u termo kapsuli

U ovoj kapsuli, posebno konstruiranoj za maksimalno trošenje kalorija i gubljenje masti, izvode se ciljane vježbe za smanjenje opsega na najkritičnijim točkama, a time ciljano uklanjate masne naslage i učvršćujete tkivo.

Aktivnom vježbom u termo aktivnim uvjetima znatno se ubrzava metabolizam. Budući da pod povećanom temperaturom dolazi do ubrzavanja svih kemijskih procesa nalaže se činjenica da pod povećanjem temperature također dolazi i do ubrzane kemijske reakcije lipolize tj. lakšeg i bržeg razgrađivanja masti.Osim na ubrzanje lipolize, aktivnom vježbom utječemo i na vazodilataciju (širenje krvnih žila), reaktiviranje enzimskog sustava te na znojenje presudno u izbacivanju toksina i otpadnih tvari.

Infracrvena kapsula

Terapija infracrvenim zrakama oslobađa štetne tvari iz tijela i izgara masnoću. Zato ima vrlo pozitivan učinak u mršavljenju i oblikovanju tijela. Terapija infracrvenim zrakama djeluje i na celulit koji se nakuplja ispod kože. Obzirom da zrake prodiru i do 3 cm u ispod kože dubinskim zagrijavanjem koži se vraća ravnoteža, a tijelu omogućava da se znojenjem oslobodi tih tvari.

LPG

Aparat koji je celulit pobijedio trodimenzionalnom masažom, limfnom drenažom, intenzivnom lipolizom te liftingom kože tijela. Ovim, jedinim medicinski priznatim, aparatom koji djeluje na principu vakuuma postiže se rezultat vitkog tijela bez „narančine kore“ s njegovanom i gipkom kožom.

LPG tretmani pomažu u: smanjenju lokaliziranih masnih naslaga, smanjenju celulita , zatezanju opuštene kože, preoblikovanju tijela, kreiranju vitke figure, post porođajnoj njezi tijela te problemima otečenih nogu. U salonu se koristi aparat najnovije generacije CELLU M6.

Maderoterapija

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namijenjena je osoba s disproporcionalnim, lokalnim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom. Ova nova vrsta terapija daje fantastične rezultate u borbi protiv celulita.

Maderoterapija se preporučuje za: stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, tonus i zatezanje te redukciju obujma.

Limfna drenaža

Limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme i bijelih krvnih stanica. Nastaje kao proizvod staničnog metabolizma koje se putem limfnih žila i limfnih žlijezda prenosi dalje u krvotok, te se preko bubrega izlučuju štetni sastojci.

Limfnom drenažom pokušava se ukloniti višak tekućine iz tkiva koje okružuju masne naslage. Na taj način smanjuje se ukupna veličina celulitičke tvorbe. Drenaža povoljno utječe i na izgled kože. Vrlo je učinkovita metoda kojom se poboljšava mikro cirkulacija, stimulira metabolizam i limfni sustav te ubrzava izlučivanje otpadnih tvari.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 239kn MADEROTERAPIJA  3 tretmana cijelih nogu i straznjice najtrazenija metoda u borbi protiv celulita koja daje odlicne rezultate za 239 kn
Ocjena:
Sada samo 799kn Garantirani gubitak cak 40 cm uz paket od 23 tretmana mrsavljenja Postigni zeljenu figuru uz program koji je odusevio nase korisnice za 799 kn
Garantirani gubitak čak 40 cm uz paket od 23 tretmana mršavljenja!Postigni željenu figuru uz program koji je oduševio naše korisnice za 799 kn!

Prilagođeno tvojoj dobi i kondiciji uz savjetovanje s nutricionistom i vježbe s osobnim trenerom u fit box-u


Ocjena:
Sada samo 799kn PERFECT BODY PAKET Za one koje zele savrsenu figuru u svim sezonama  40 sveobuhvatnih tretmana koji ciljaju sve problematicne zone za 799 kn
PERFECT BODY PAKET Za one koje žele savršenu figuru u svim sezonama - 40 sveobuhvatnih tretmana koji ciljaju sve problematične zone za 799 kn!

Kavitacije, maderoterapije, vakuum, oxifat, elektrostimulacije, body wrapping, termo deke i limfne drenaže


Ocjena:
Sada samo 985kn Garancija gubitka do cak 40 cm u obujmu uz 50 tretmana mrsavljenja i individualni plan prehrane  gratis HIFU tretman lica za 985 kn
Ocjena:
Sada samo 2080kn 3D CryocoolSculpting TRAJNO uklanjanje masnih stanica tehnologijom zamrzavanja Nakon samo 1 tretmana s tretiranog podrucja nestaje cak 27posto masnih stanica
3D CryocoolSculpting TRAJNO uklanjanje masnih stanica tehnologijom zamrzavanja!Nakon samo 1 tretmana s tretiranog područja nestaje čak 27% masnih stanica!

13 tretmana mršavljenja - kriolipoliza 3 područja, shockwave tretmani, limfne drenaže, RF, 40K kavitacija za 2.080 kn!


Ocjena:
Sada samo 2499kn Lifting lica i vrata ili lifting trbuha  vratite opuštenu kožu u izvorno stanje bez potrebe za kirurskim zahvatom za 2 499 kn
Lifting lica i vrata ili lifting trbuha - vratite opuštenu kožu u izvorno stanje bez potrebe za kirurškim zahvatom za 2.499 kn!

Plasma Fibroblast uređaj tretira različite kožne probleme, postiže “lifting efekt” opuštene kože te pomlađuje ožiljke


Sada samo 99kn Ultrazvucna kavitacija i radiofrekvencija  tretirajte trbuh noge ili straznjicu za 99 kn
Ultrazvučna kavitacija i radiofrekvencija - tretirajte trbuh, noge ili stražnjicu za 99 kn!

Tretmani koji daju odlične rezultate u uklanjanju celulita i zatezanju kože - kupite više ponuda za više tretmana!


Ocjena:
Sada samo 785kn 44 tretmana za mrsavljenje uz individualni plan prehrane  transformirajte tijelo uz tretmane kojima gubite od 20 cm u obujmu za 785 kn
Sada samo 799kn TOTAL BODY PAKET 40 sveobuhvatnih tretmana koji ciljaju sve problematicne zone Ucvrstite i usavrsite svoje tijelo u salonu Glitter  glam za 799 kn
Ocjena:
Sada samo 399kn MED2CONTOUR najbolji u mrsavljenju i oblikovanju tijela Odmah vidljivi i TRAJNI rezultati  1 tretman dijela tijela po izboru od 399 kn
MED2CONTOUR- najbolji u mršavljenju i oblikovanju tijela! Odmah vidljivi i TRAJNI rezultati - 1 tretman dijela tijela po izboru od 399 kn!

4 u 1 učinak za brže i najbolje djelovanje - odmah izgubite do 3 cm u obujmu uz medicinski tim Med.Kontura Estetika
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x