SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VISTA MARE HOTEL

VISTA MARE HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Cesenatico Cesenatico, Italija Italija
Web stranica: https://hotelvistamarecesenatico.it/en/
Telefon: +39 547 87506
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVISTA MARE HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 8200kn Hotel Vista Mare Cesenatico Italija  8200 kn
Hotel Vista Mare, Cesenatico, Italija - 8200 kn

7x noćenje u Double ili Twin sobi s balkonom za 2 osobe, 7x polupansion za 2 osobe, Piće dobrodošlice za 2 osobe, Korištenje hotelskog wellnessa (Tagovi: Cesenatico, Italija, Wifi, Piće dobrodošlice, Fitnes, Putovanja, Italija, Polupansion, Sea, Wellness, More, More - visoka sezona, Hoteli s dijetalnom prehranom)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x