SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VILLA VRSAR

VILLA VRSAR

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Vrsar Vrsar, Istra, Hrvatska Istra
Web stranica:
Telefon: + 385 52 442 228
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVILLA VRSAR pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 483kn Villa Vrsar  Odmor u Vrsaru Vrsar Istra Hrvatska  483 kn
Villa Vrsar - Odmor u Vrsaru, Vrsar, Istra, Hrvatska - 483 kn

2x noćenje za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking (Tagovi: Vrsar, istra, Hrvatska, Wifi, Doručak, Parking, Putovanja, Sea, More, Doručak)


Sada samo 661kn Villa Vrsar  Wellness odmor u Vrsaru Vrsar Istra Hrvatska  661 kn
Villa Vrsar - Wellness odmor u Vrsaru, Vrsar, Istra, Hrvatska - 661 kn

2x noćenje za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe, Korištenje wellnessa u trajanju od 2 sata po danu za 2 osobe, Besplatan parking (Tagovi: Vrsar, istra, Hrvatska, Wifi, Jacuzzi, Doručak, Parking, Putovanja, Sea, More, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x