SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VILLA ARIA COMFORTE

VILLA ARIA COMFORTE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Postira Postira, Brač, Dalmacija, Hrvatska Brač
Web stranica: http://www.villa-aria-deluxe.com/
Telefon: +385 21 615 574, +385 21 616 441
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVILLA ARIA COMFORTE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1203kn Villa Aria Comforte  Odmor na Bracu Postira Brac Dalmacija Hrvatska  1203 kn
Villa Aria Comforte - Odmor na Braču, Postira, Brač, Dalmacija, Hrvatska - 1203 kn

3x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 3x polupansion za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking (Tagovi: Postira, brač, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Parking, Dalmacija, Putovanja, Polupansion, Sea, More - visoka sezona)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x