SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VILA DEVEDZIC

VILA DEVEDŽIĆ

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Vrnjačka Banja Vrnjačka Banja, Srbija Srbija
Web stranica: https://vila-devedzic-rs.book.direct/sr-cs
Telefon: +381 636 06 696
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVILA DEVEDŽIĆ pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 928kn Vila Devedzic Vrnjacka Banja Srbija  928 kn
Vila Devedžić, Vrnjačka Banja, Srbija - 928 kn

2x noćenje s doručkom za 2 osobe, Piće dobrodošlice, Korištenje saune i jacuzzija, Korištenje bicikala (Tagovi: Vrnjačka banja, Srbija, Wifi, Jacuzzi, Doručak, Piće dobrodošlice, Parking, Sauna, Srbija, Biciklo, Putovanja, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x