SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VALIDUS CONSILIUM d o o

VALIDUS CONSILIUM d.o.o.

Ocjena korisnika:4.22 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Zagreb Čerinina 2 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 099 3395 193
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVALIDUS CONSILIUM d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 349kn 2 Vacuslima i 2 brazilske maderoterapije  super kombinacija za oblikovanje tijela i smanjenje celulita prije odlaska na godisnji odmor za 349 kn
Ocjena:
Sada samo 2499kn  TECAJ MADEROTERAPIJE Savladajte popularnu tehniku i ponudite HIT tretman svojim klijentima uz ukljucenih 6 drvenih oklagija za 2 499 kn
[TEČAJ MADEROTERAPIJE] Savladajte popularnu tehniku i ponudite HIT tretman svojim klijentima uz uključenih 6 drvenih oklagija za 2.499 kn!

Individualni tečaj traje 6 - 8 sati, nakon njega možete dobiti stručnu pomoć i savjete, početak po dogovoru


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x