SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TRAVEL PARK HOTEL LISBON

TRAVEL PARK HOTEL LISBON

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lisabon Lisabon, Portugal Portugal
Web stranica:
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTRAVEL PARK HOTEL LISBON pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1725kn Hotel Travel Park Lisboa Lisabon Portugal  1725 kn
Hotel Travel Park Lisboa, Lisabon, Portugal - 1725 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 2x buffet doručak za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Ponuda se može iskoristiti do 31. 10. 2019, osim za vrijeme Uskrsa i praznika u Portugalu (Tagovi: Lisabon, Portugal, Wifi, Doručak, Putovanja, City break, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x