SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TOPLICE LESCE

TOPLICE LEŠĆE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lešće Lešće, Hrvatska Hrvatska
Web stranica:
Telefon: +385 47 801 409, +385 99 801 0802
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTOPLICE LEŠĆE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 829.00kn Toplice Lesce  Wellness odmor za dvoje Lesce Hrvatska  829 kn
Toplice Lešće - Wellness odmor za dvoje, Lešće, Hrvatska - 829 kn

2x noćenje u sobama s termalnom vodom za 2 osobe, Polupansion, Cjelodnevno uživanje u izvorskoj termalnoj vodi od 33 stupnja, Korištenje bicikla 

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x