SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TOP Line d o o

TOP Line d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Venecija Venecija, Italija Italija
Web stranica:
Telefon: +386 5 6747 160
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTOP Line d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 260kn Katamaranom u Veneciju Venecija Italija  260 kn
Katamaranom u Veneciju, Venecija, Italija - 260 kn

Jednodnevni izlet u Veneciju za 1 osobu, Prijevoz katamaranom San Frangisk, Ponuda se može iskoristiti do 5. 10. 2019 (odlazak svake subote) (Tagovi: Venecija, Italija, Putovanja, Italija, Usluge, City break, Izleti)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x