SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERME LENDAVA

TERME LENDAVA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lendava Lendava, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/nastanitve/terme-lendava/hotel-lipa/
Telefon: +386 2 512 22 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTERME LENDAVA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1189.00kn Terme Lendava  Hotel Lipa Lendava Slovenija  1189 kn
Terme Lendava - Hotel Lipa, Lendava, Slovenija - 1189 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x polupansion za 2 osobe, Neograničeno kupanje u bazenima s jedinstvenom parafinskom termalnom vodom, Cjelodnevno kupanje na dan odlaska

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x