SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERME BANOVCI D O O

TERME BANOVCI D. O. O.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Banovci Banovci, Veržej, Slovenija Veržej
Web stranica: https://www.terme-banovci.si/sl/accomodation/hotel-zeleni-gaj.html
Telefon: 02 513 14 40
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTERME BANOVCI D. O. O. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1663kn Hotel Zeleni Gaj  Terme Banovci Banovci Verzej Slovenija  1663 kn
Hotel Zeleni Gaj - Terme Banovci, Banovci, Veržej, Slovenija - 1663 kn

2x noćenje s polupansionom za 2 osobe, Neograničeno kupanje u vanjskim i unutarnjem bazenu s termalnom vodom, Besplatan obilazak pčelarstva Tigeli s najstarijim pčelinjakom te vrste, Bogat animacijski program (Tagovi: Banovci, veržej, Slovenija, Wifi, Bazen, Parking, Kupaći ogrtač, Putovanja, Polupansion, Terme)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x