SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

STELLA ADRIATICA APARTMENTS

STELLA ADRIATICA APARTMENTS

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:otok Murter otok Murter, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: https://stella-adriatica.com/
Telefon: +385 91 761 65 59
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSTELLA ADRIATICA APARTMENTS pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 877kn Stella Adriatica Apartments  Odmor na Murteru otok Murter Dalmacija Hrvatska  877 kn
Stella Adriatica Apartments - Odmor na Murteru, otok Murter, Dalmacija, Hrvatska - 877 kn

2x noćenje u apartmanu za 2 osobe, Korištenje fitness studija, whirlpoola s pogledom na more, Korištenje krovne terase za sunčanje (s tušem i ležaljkama), Ponuda se može koristiti do 20. 12. 2019 i od 10. 1. do 31. 3. 2020 (Tagovi: Otok murter, dalmacija, Hrvatska, Apartmani, Parking, Wellness, Fitnes, Dalmacija, Putovanja, Sea)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x