SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SAVA HOTELI BLED  SPA LUISA

SAVA HOTELI BLED - SPA LUISA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bled Bled, Slovenija Slovenija
Web stranica: https://www.sava-hotels-resorts.com/si/sava-hoteli-bled/wellness/spa-luisa
Telefon: +386 4 579 13 71
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSAVA HOTELI BLED - SPA LUISA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 123kn Spa Luisa  Grand Hotel Toplice Bled Slovenija  123 kn
Spa Luisa - Grand Hotel Toplice, Bled, Slovenija - 123 kn

Cjelodnevni ulaz u saune (finska, turska i infra) te bazen s termalnom vodom za 1 osobu, Ponuda se može iskoristiti do 22. 12. 2019 (Tagovi: Bled, Slovenija, Usluge, Bazen, Sauna, Wellness, Putovanja, Terme, Romantika u dvoje)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x