SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RIYAD ZAYANE ATLAS

RIYAD ZAYANE ATLAS

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Marakeš Marakeš, Maroko Maroko
Web stranica: http://www.riad-zayane.com/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRIYAD ZAYANE ATLAS pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1782.00kn Riad Zayane Atlas Marakes Maroko  1782 kn
Riad Zayane Atlas, Marakeš, Maroko - 1782 kn

5x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 5x doručak za 2 osobe, 1x večera za 2 osobe, Ponuda se može iskoristiti do 30. 9. 2020, osim za vrijeme Nove godine, Uskrsa i praznika

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x