SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RIKLI BALANCE HOTEL  WELLNESS ZIVA

RIKLI BALANCE HOTEL – WELLNESS ŽIVA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bled Bled, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.sava-hotels-resorts.com
Telefon: +386 4 579 17 02
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRIKLI BALANCE HOTEL – WELLNESS ŽIVA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 162kn Wellness Ziva  Kupanje i rucak Bled Slovenija  162 kn
Wellness Živa - Kupanje i ručak, Bled, Slovenija - 162 kn

Neograničeno kupanje za 1 osobu, Ručak u 3 slijeda (juha ili predjelo, glavno jelo s prilogom, desert) za 1 osobu, Ponuda se može iskoristiti od 30. 3. do 26. 6. 2020 (od ponedjeljka do petka; ne vrijedi praznicima)


Sada samo 139kn Wellness Ziva  Saune i kupanje Bled Slovenija  139 kn
Wellness Živa - Saune i kupanje, Bled, Slovenija - 139 kn

Korištenje sauna s programima za 1 osobu, Neograničeno kupanje za 1 osobu, Svježe voće i čaj, Ponuda se može iskoristiti od 30. 3. do 25. 6. 2020 (od ponedjeljka do četvrtka; ne vrijedi praznicima)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x