SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RADISSON BLU OLD MILL HOTEL

RADISSON BLU OLD MILL HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Beograd Beograd, Srbija Srbija
Web stranica: https://www.radissonblu.com/sr/hotel-belgrade
Telefon: +381 11 6 357 357
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRADISSON BLU OLD MILL HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 573kn Radisson Blu Old Mill Hotel Beograd Srbija  573 kn
Radisson Blu Old Mill Hotel, Beograd, Srbija - 573 kn

1x noćenje s doručkom u Standard sobi za 2 osobe, Ponuda se može iskoristiti do 30. 12. 2019 i od 1. 1. do 31. 1. 2020 (Tagovi: Beograd, Srbija, Doručak, Srbija, City break, Putovanja, Ekskluzivni partneri)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x