SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RADISSION BLU RESORT SPLIT

RADISSION BLU RESORT SPLIT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.radissonblu.com/resort-split
Telefon: +385 21 303 054
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRADISSION BLU RESORT SPLIT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1177kn Radisson Blu Resort  Spa Split Split Dalmacija Hrvatska  1177 kn
Radisson Blu Resort & Spa Split, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1177 kn

2x noćenje u Superior sobi s balkonom s pogledom na grad za 2 osobe, 2x Super Buffet doručak za 2 osobe, Piće dobrodošlice, 10% popust na sve Spa tretmane (Tagovi: Split, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Dalmacija, Doručak, Piće dobrodošlice, Parking, Dalmacija, Putovanja, More, Sea, Doručak, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x